Jump to content
IGNORED

Islamska drzava

iDemo

Recommended Posts

Posted

Ирејзеру, ми смо срушили више од једног авиона, одеш ли у Музеј ваздухопловства можеш да видиш изложене делове тих летилица, са све ознакама ескадрила и именима пилота. Нагласак на том једном је зато што је у питању "невидљиви" авион, за који се сматрало да је немогуће оборити га. Али, знаш ти то, зар не ;)

Da upravu si. Oborili smo i jedan F16 i ostetili jos jedan avion. 

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iDemo

107

• Bane5

86

• Ryan Franco

85

• Muwan

67

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Оборио Исис јорданског пилота. Слике свуда по нету, парадирају га голог. Какав страх у очима, језиво. Бибиси и Гардијан су бар имали мало обзира и замутили му лице, ови наши чобани не размишљају о таквим ситницама.

Prslin,

U filmu "Black Howk Down" postoji jedna zaminljiva scena koja se zavrsava recenicom:

"Ti imas ovjascenja da ubijas, ali ne i da pregovaras!"

premotaj na 1:00

Pozdrav,

X500

Edited by x500
Posted (edited)

Блек хоук даун, једна од најбољих реклама икада. :wub:

@Ирејзер

Не знам шта доказујеш, да нас је НАТО сјебао? Свашта, нико осим Милошевића и пратеће црвене багре није проглашавао победу у том сукобу, не видим зашто мислиш да ћеш на форуму сада да чујеш неку другу причу. Што се поређења тиче, не шљака уопште: да су нас нападали припадници Јорданске краљевске авијације, а не Амери и остатак екипе базиране у Авијану, капирам да би се Музеј ваздухопловства проширио за хектар-два.

Edited by Прслин
Posted

Nadam se da se ovi sto propagiraju nuklearnu "opciju" sale, inace bih ze zabrinuo sto emancipovani ljudi misle da je ratni zlocin kataklizmicnih razmera nesto za sta treba navijati.

Posted

@Ирејзер

Не знам шта доказујеш, да нас је НАТО сјебао? Свашта, нико осим Милошевића и пратеће црвене багре није проглашавао победу у том сукобу, не видим зашто мислиш да ћеш на форуму сада да чујеш неку другу причу. Што се поређења тиче, не шљака уопште: да су нас нападали припадници Јорданске краљевске авијације, а не Амери и остатак екипе базиране у Авијану, капирам да би се Музеј ваздухопловства проширио за хектар-два.

Ma ne, samo mi je neverovatno da ISIS uspe da obori vojni avion i pored toga sto je u pitanju jordanski a ne americki. Jugoslavija je ipak imala ozbiljnu vojnu skolu, i kakvu takvu verujem opremu pa nije imala zapazenije uspehe.

Posted

prizvaćete eksperte. #samokažem

mučeni pilot sa ovim samrtnim izrazom na licu. Sovjetski piloti u Avganistanu su uglavnom gledali da ne padnu živi u ruke mudžahedina, nakon početnih iskustava: mudžahedini su imali jednostavan metod kojim bi apsolutno pouzdano sprečili da se sovjetski pilot nakon obavljene razmene (prodaje za pare ili oružje) sa Crvenom armadom, ikada više vrati u kokpit ratne mašine, a da mu se ne nanesu nikakve vidljive fizičke povrede... Pošto je pilot najvredniji inventar i njegova obuka puno košta i dugo traje, pa je kao takav vredan da ga se vrati iz zarobljeništva ne bi li ga se uposlilo opet, po obaranju bi mu se priredio stravičan obred: masovno silovanje. Bilo je zabeleženo da je pojedine sovjetske pilote silovalo više od stotinu ljudi. Kada bi bili razmenjeni, ti jadni ljudi su gotovo stoprocentno bili materijal za dugo, neizvesno i skupo psihijatrijsko lečenje. 

Bojim se da i ovog jadnika čeka ista stvar.

Posted

Nadam se da se ovi sto propagiraju nuklearnu "opciju" sale, inace bih ze zabrinuo sto emancipovani ljudi misle da je ratni zlocin kataklizmicnih razmera nesto za sta treba navijati.

Indrid,

Sto? Svojevremeno, u okviru krvave matematike, je jedna zemlja cak 2 puta upotrebila nuklearno oruzje. Prvi put je proslo bez posledica, mozda ce pokusati jos jednom - APP.

Pozdrav,

X500

Posted

Мени је позивање да се они нукују стилска фигура којом исказујем степен неслагања са постојањем ичега сличног на планети Земљи. Да ли то значи да бих могао да бацим атомску на Раку? Наравно да не.

Е, сад... У неком научно-фантастичном сценарију у коме Калифат настави да се шири према мапи коју су објавили, па да крене да прелива у Европу и да опет дође до неке Косовске битке, ту би их нуковао певајући. Једино што би ме власници атомки и тада питали шта да раде колико ме питају и сада. :(

Posted

užas

ovu celu planetu treba tepihovatitm atomomtm

Posted

Ma ne, samo mi je neverovatno da ISIS uspe da obori vojni avion i pored toga sto je u pitanju jordanski a ne americki. Jugoslavija je ipak imala ozbiljnu vojnu skolu, i kakvu takvu verujem opremu pa nije imala zapazenije uspehe.

Ništa to ne mora da znači. Još uvek nije objavljeno ni koji avion je u pitanju mada je verovatno F-16AM. Možda je pao zbog kvara (kao što je iznad Libije pao jedan F-15 tokom bombardovanja Gadafijeve vojske), uopšte ne mora da znači da su ga ovi oborili.

IS nema složene PVO sisteme ali su zato u svim onim vojnim bazama koje su zauzeli pronašli boga oca ručnih lansera sa toplotnim navođenjem, od sovjetskih modela pa do najmodernijih ruskih "Igli". Ti lanseri su ozbiljna opasnost za svaku letelicu koja se spusti ispod 3000m visine što ne verujem da je ova jordanska grupa radila. Sasvim je moguće da je u pitanju kvar ali treba sačekati još informacija.

Posted

Оборио Исис јорданског пилота. Слике свуда по нету, парадирају га голог. Какав страх у очима, језиво. Бибиси и Гардијан су бар имали мало обзира и замутили му лице, ови наши чобани не размишљају о таквим ситницама.

i dalje mi je ta slika u glavi, kao da je video djavola. nadam se da ce nekim cudom preziveti

Posted (edited)

užas

ovu celu planetu treba tepihovatitm atomomtm

zasto celu planetu? pa nismo mi bas toliki hriscani da se nuklearno zrtvujemo zbog greha afganskih mudzahedina prema sovjetskim pilotima, ako je isus bas hteo na krst zbog grehova covecanstva ne moramo i mi na nuklearni krst jer, rekoh vec, nismo bas toliki hriscani

Edited by Pontijak
Posted

kao da je video djavola.

Без "као".

Posted

zasto celu planetu? pa nismo mi bas toliki hriscani da se nuklearno zrtvujemo zbog greha afganskih mudzahedina prema sovjetskim pilotima, ako je isus bas hteo na krst zbog grehova covecanstva ne moramo i mi na nuklearni krst jer, rekoh vec, nismo bas toliki hriscani

jbg, mnogo zla se nakotilo

ne znam kako to temeljno očistiti

nisam ni ja toliki hrišćanin, samo mi ponekad pripadne muka od ljudskog roda

Posted

Ništa to ne mora da znači. Još uvek nije objavljeno ni koji avion je u pitanju mada je verovatno F-16AM. Možda je pao zbog kvara (kao što je iznad Libije pao jedan F-15 tokom bombardovanja Gadafijeve vojske), uopšte ne mora da znači da su ga ovi oborili.

IS nema složene PVO sisteme ali su zato u svim onim vojnim bazama koje su zauzeli pronašli boga oca ručnih lansera sa toplotnim navođenjem, od sovjetskih modela pa do najmodernijih ruskih "Igli". Ti lanseri su ozbiljna opasnost za svaku letelicu koja se spusti ispod 3000m visine što ne verujem da je ova jordanska grupa radila. Sasvim je moguće da je u pitanju kvar ali treba sačekati još informacija.

lego si na rudu. sad će irajzer - ako već nije - da ubaci Putina na teren.

• Create New...