Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted

U Komercijalnoj, ako aktiviras set za tekuci racun, imas 25 naloga mesecno besplatno. Mesecno odrzavanje racuna sa setom je 310 dinara. U okviru toga je besplatan e-bank, m-bank, kreditna kartica bez troskova clanarine...

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Posted

Da, to je moj slučaj. Sad vidim na sajtu da postoji opcija da nemaš paketski TR (gde je prvih 25 online naloga besplatno) i da se u tom slučaju svaka online transakcija plaća.

• 2 months later...
Posted

Intesa je jutros poslala obavestenje o novim tarifama od oktobra.

Kako su tradicionalno nepismeni a ja nisam u mogucnosti da ih trenutno zovem i eventulano dokucim sta su hteli da kazu - da li neko mozda zna da li su zaista zamislili da naplacuju sve zivo korisnicima on-line bankarstva?

i za slucaj da jesu - da li ima novih iskustava o trenutnoj situaciji sa drugim bankama i e-transakcijama?

Posted

Krenuli stopama Komercijalne, ima rešenja , MTS banka + 5000RSD u džep!

Posted

Za sad je u societe general e bankarstvo besplatno 

Posted
22 hours ago, jorma shparga said:

Intesa je jutros poslala obavestenje o novim tarifama od oktobra.

Kako su tradicionalno nepismeni a ja nisam u mogucnosti da ih trenutno zovem i eventulano dokucim sta su hteli da kazu - da li neko mozda zna da li su zaista zamislili da naplacuju sve zivo korisnicima on-line bankarstva?

i za slucaj da jesu - da li ima novih iskustava o trenutnoj situaciji sa drugim bankama i e-transakcijama?

Nije ti dobro tumačenje obaveštenja, tj. ne uvode ništa novo nego dižu postojeće tarife za 10%. Kvaka je u tome što menjaju stavku:

6. BEZGOTOVINSKA PLAĆANJA PRENOSOM SA TEKUĆEG RAČUNA I DINARSKOG ŠTEDNOG ULOGA I UPLATE U GOTOVOM NA TEKUĆE RAČUNE PRAVNIH LICA

A ono što tebe, i mene uzgred, zanima je stavka:

4. BEZGOTOVINSKO PLAĆANJE ZA VLASNIKE TEKUĆIH RAČUNA PREKO BIB ON LINE SISTEMA I/ILI INTESAMOB SISTEMA

koja ostaje besplatna za korisnike HIT računa...

Posted

hvala 😀

mada ostajem pri tome da zelim iz dubine duse bankarima da im tim njihovim jezikom najblizi propricaju...debili!

• 4 weeks later...
Posted

Filip Delpal, član Upravnog odbora Komercijalne banke i predstavnik Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), podneo je ostavku na tu funkciju, potvrđeno je danas Tanjugu u službi za informisanje Komercijalne banke.

Pored toga, Dejan Tešić, član Izvršnog odbora Komercijalne banke, podneo je zahtev za sporazumni raskid ugovora o radu.

U skladu sa internim procedurama, o ovim zahtevima će biti odlučeno na sednici Upravnog odbora Komercijalne banke, naveli su u službi za informisanje.

Jel ovo ima neki dublji smisao? Pogotovo ovo prvo...

Posted (edited)
On 21.8.2018. at 21:02, radisa said:

Jel ovo ima neki dublji smisao? Pogotovo ovo prvo...

Ima raznih prica.... od toga da se privatizacija priprema za Direktnu Banku (koja je u prilicnoj sprezi sa ovom vlasti) preko neke od stranih Banaka do cak... City Banke u sta ja ne verujem (da ce oni ulaziti ovde).

Ostavka clana UO KB iz EBRD-a ocito znaci da se on ne slaze sa politikom pripremanja za privatizaciju koja se sprovodi... ali naravno bitno je i da li je neko iz EBRD-a postavljen umesto njega... a i nije EBRD nbas toliko profesionalna organizacija da uvek znaju sta rade (ne citirajte me molim vas :D)

Edited by mozzer
  • 4 weeks later...
Posted

Moći ćeš  da koristiš karticu u inostranstvu ali bi mogao imati manje zastoje u realizaciji deviznih transakcija sa računa i na račun, nekoliko sati-dan.  U principu ništa posebno, pa i ta Sberbanka ima račun u npr. Dojče banci i sve to funkcioniše.