Jump to content
IGNORED

Kriza banaka u Srbiji - zatvaranje filijala, otpuštanja..

ajgor

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, brusli said:

M-banking ne koristim (nesto mi nesigurno to, sta ako izgubis telefon itd), e-banking naravno mogu samo od kuce.

Ovo je bilo placanje neke potvrde iz opstine, i otisao u najblizu postu, i reko ajd da se ne zaebavam sa kusurom, platio karticom.

Inace uvek sa sobom imam i kesh, i mogao sam ladno da platim tako.

Cek, kako onda svuda po prodavnicama, bilo gde, koristis karticu sasvim normalno bez provizije ?

Ok, posta nema taj sistem, ali onda treba da naglase, da i onaj coravi penzioner ukapira da je to cash back.

Prodavnice plaćaju proviziju, ali su oni to već zaračunali u svoju maržu tako da nisu svakako u minusu.

Pošta ne naplaćuje svoj proizvod nego vrši uslugu za drugog, to je razlika. Svakako bi trebalo da naglase, ali znam da su meni uvek pominjali a bilo je i neko obaveštenje naštampano u mojoj pošti.

Posted
39 minutes ago, brusli said:

M-banking ne koristim (nesto mi nesigurno to, sta ako izgubis telefon itd)

Plaćanje je moguće samo kad je telefon otključan, osim ako ne podesiš drugačije, a i za to postoji neki mali limit, tako da si u opasnosti samo ako ti lopov/nalazač otključa telefon.

Posted

pa na kraju, niko ti nije podigao soma dinara?

pratio sam fabulu radnje, al ova administracija me bas smorila

Posted
40 minutes ago, ultra plasticni said:

pa na kraju, niko ti nije podigao soma dinara?

pratio sam fabulu radnje, al ova administracija me bas smorila

Ne, ali je potpuno pogresno "proknjizeno".

Mozda ne pogresno sa stanovista banke, ali nelogicno.

Jos se podrska ne javlja da objasne o cemu se radi.

Ma treba ih tovariti zbog toga samo tako.

Sto se mene tice ovo im je zuti karton, jos jednom da mi podignu pritisak, daleko im lepa kuca.

Posted

Pa mogu bar da napišu ime i lokaciju, pa kad vidiš da je pošta i koji je datum, da bar otprilike znaš o čemu se radi

• +1 1