assück Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 war on drugs mi je fin, zbog dylan/henley/adams retro osecaja novi allah-las mi je znatno losiji od s/t, uz izuzetak "no werewolf" koja, iako obrada, sije original za 13 klasa. i evo sada cuo the elder statesman cisto jer je maksim okacio, bombonica.
Indy Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 pa ne, eto vidis, opet bi se svadjao -------------------------------------------- Ja nebi nebi nebi nebi.
bad music for bad people Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 war on drugs mi je fin, zbog dylan/henley/adams retro osecaja novi allah-las mi je znatno losiji od s/t, uz izuzetak "no werewolf" koja, iako obrada, sije original za 13 klasa. i evo sada cuo the elder statesman cisto jer je maksim okacio, bombonica. da li si malo normalan? original je jedan od najvećih zakona instro muzike ikada, a ova obrada je upravo jadna pošto je odmak od originala samo u tome što je prošlo 50+ godina. daj, jebote, malo više to da istražiš (60's instro), a ne da se ložeći se na ove napuvane i izhajpovane likove, zapišavaš po istinskim r'n'r vrednostima. mislim, jasno mi sve da ukusa baš i nemaš kad sam pročitao prve tri reči citiranog posta ;), ali treba ponekad voditi računa o tome šta se piše.
assück Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 ako ubacim i springsteena u prve tri reci, jel onda bolje? a sto se tice prvog dela posta
bad music for bad people Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 ^^ ma sve ok :) vidim prvo wod, pa onako mamuran zamalo da zapeglam po tastaturi, a onda allah-las ugaziše ovo:
assück Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 nemoj tako, ja sam dete srece80ih, meni je Boys of Summer himna. zato su mi WOD i OK apropo obrade... pa majku mu
Guest Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Asice lepotice, si probao da slusas, bez da gledas ovaj hipno od spota? nemoj da zezas, nebo i zemlja.
assück Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 pa to i kazem, allah na nebu, original na zemlji -_-
Guest Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 pa to i kazem, allah na nebu, original na zemlji -_- jos ti samo fali da se opases bombom
Timmi Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 مبتسم يحتاج إلى أن تكون مكتوبة على الجانب الأيسر
assück Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 مہنگی آپ کے ساتھ ہے. آپ کو ملتا ہے جب آپ بیر لے
bad music for bad people Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 @lancia: a kam' ti atlas thrills, habibi, death valley girls?? sva tri benda odraže svojim debi albumima i naterali me da odstranim prehajpovanog tya
Recommended Posts