ToniAdams Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 a na sta nosis one tvoje kroksice? na igranke!
Sestre Bronte Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 ja kad operem 40 pari čarapa izađe 80 nesparenih, tako da ne sparujem ja to više ni sa cipelama ni sa kravatom ni sa gaćama, nego deblje zimi, tanje leti eto tako, sad je sve na svom mestu
wall Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Mora da naglasi kako ima mnoooogo više čarapa od nas dođoša. Sigurno generacijama skupljali.
Singer Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 čarape uparene sa cipelama je priti standard mada nije ni pogrešno čarape uparene sa pantalonama, mada se to radi da bi se dobio efekat duže noge no inače #nisamgej #mnogoznam
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 zastrašujuće je koje ti savete deliš ljudima. osim što će indiju da odu leđa od mrtvog dizanja, sada ću gledati kako uparuju čarape sa cipelama. uparuje se sa pantalama ili nekim drugim detaljom, da ne bi došlo do boote efekta 3 4 brate ravaneli, ako sve ovo sa razumevanjem pratiš i usvajaš. ti si ashok murti i saša vidić u jednom
ToniAdams Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 pa hvalio bih se vec :( ne vidim se nikako u ovim kratkim kaputicima, a djubretarac nisam nasao.
morgana Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 marina yachting ima djubretarce, gotovo sigurno, ali cijena je vjerovatno neopravdana (ne znam kako je u inostranstvu?!) marc o'polo mozda
ToniAdams Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 (edited) joj, to ime marko polo me samo tako odbija. bas sam nekidan pricao drugaru da sanse nema da kupim nesto sto se zove marko polo. inace, ima ok modela al nema brojeva. valjda su ti moderni krojevi takvi. za poluljude. Edited January 6, 2015 by ToniAdams
Takeshi Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) isto kao massimo dutti, pa ko bi nosio garderobu sa takvim imenom. (a moze da se probere finih stvari) Edited January 6, 2015 by Takeshi
nisam ja Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 To je Tončijev čkode ljubomoran da je neki Marko na Tončeku.
ToniAdams Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 budimo realni, sto bih kupio nesto neke marke koja je dobila ime po seriji koju je jedini uini gledao?
Recommended Posts