Прслин Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 boss sam probao kaputic najveci sto imaju, 58 il 60 bemliga. onda sam probao da spojim ruke i culo se priguseno krrrrkan. vratio sam ga na ofinger i elegantno izaso. like a boss
Singer Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ja sam probao boss sako i boss kaput i onda izašao iz radnje pošto sam se zarekao da neću kopovati to stajliš već sam u potrazi za evridej kežual ajtemima. bilo je to u na svetog savu zime 2011. u parndorfu. tvrdim da do dana danšnjeg ništa salivenije na sebe nisam stavio.
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 (edited) covece, ti si za xxxl radnje. kako gde. pantale 34 su mi vec malo velike. za nekog od skoro 2m nije prelose . +1 ja sam probao boss sako i boss kaput i onda izašao iz radnje pošto sam se zarekao da neću kopovati to stajliš već sam u potrazi za evridej kežual ajtemima. bilo je to u na svetog savu zime 2011. u parndorfu. tvrdim da do dana danšnjeg ništa salivenije na sebe nisam stavio. verujem. super imaju stvari. jedna mi stvar pak nije jasna. ponosni sam vlasnik boss farmerki, i sto se tice kvaliteta, to su valjda najbolje koje sam ikad imao. ali, muhamed ali - imam ih i nosim sigurno vec 2 godine, tek skoro su prestale da ispustaju boju prilikom pranja. Edited December 2, 2014 by ToniAdams
darling Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 :D jesu sad smekerske bele? moja drugarica je vratila bosu farmerke koje su joj butine bojila u plavo. nisi moro za tu kintu da trpis 2 godine.
ljakse Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 boss sam probao kaputic najveci sto imaju, 58 il 60 bemliga. onda sam probao da spojim ruke i culo se priguseno krrrrk. vratio sam ga na ofinger i elegantno izaso. kako gde. pantale 34 su mi vec malo velike.
Milogled Bluff Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 pantale 34 su mi vec malo velike. Jebote, klasican si beogradski bilder koji ne radi noge i problem resava tako sto ni leti ne nosi sorts, nego trenerku. Dzaba svo pecalbarenje, mentalitet rodnog sela ostaje zauvek.
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 (edited) lud si. ne i ne radim. pogotovo dedlift. serije sa 140. sa koliko ti radis? :D jesu sad smekerske bele? moja drugarica je vratila bosu farmerke koje su joj butine bojila u plavo. nisi moro za tu kintu da trpis 2 godine. pod jedan, bile su poklon, sto u stvari i nije toliko bitno. pod dva, kontao sam da ne moze to tako dugo da traje i da je svako pranje poslednje sto se tice ispustanja farbe. pod tri, izneverovao sam koliko toga ima, i na kraju sam hteo da vidim dokle ce da pustaju boju. cista radoznalost. sto je najludje, nisu puno izbledele, uopste. Edited December 2, 2014 by ToniAdams
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 onomad uzeo kod šanera™ bos košulju. jbt. kad je obučem osećam se kao vojnik vermahta u leto 39e vrhunski komad garderobe
darling Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 sta ti ono bese kupujemo? kaput? jaknu? palo mi na pamet da za osobu tvojih gabarita moze super da se nadje u deniroima ako si u marin fazonu, a zasto ne bi bio, to je lepo. jedan ima preko puta bosa end srpske reci.
ToniAdams Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 hej, nisam ja debo! samo imam velike misice! pogledacu, hvala :)
pt 2.0 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 jebo to, nego ti meni da kazes, jese jos nose djubretarci? ajde, treba mi sovjet.
Valk Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 De Niro ima i u Merkatoru, i Navigare isto. Meni sve tamo prelepo.
Milogled Bluff Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Sedam strana mlacenja prazne slame, a topik se mogao zakljucati jednim jedinim postom:
Recommended Posts