ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 uf bunda jeste uvek seksi al tesko mi se uklapa u prehrambeno odevnu politiku :(
darling Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 aha, ti si toni u inostranstvu. nisam svatila. zar ni tamo nema za tebe? rasprodaja u bosu?
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 ma ja sam tu i tamo, nije to problem. ima velikih brojeva, al je fora sto sam u poslednje vreme pomalo porastao u predelu ruku i ramena, pa mi konfekcijske numere slabo odgovaraju. a mislim i da su krojevi prilicno hipsterski u poslednje vreme, ko da smo svi iz bijafre.
Singer Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Toni je začetnik 1 novog pravca - Toniseksualca. Čestitam
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 prikljuci mi se. ovo ti je jedinstvena prilika da se dobro pozicioniras u organizaciji koja ce jednog dana vladati svetom.
Singer Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ništa na prečac ali ovo što čitam mi se dopada, za sada... Kao nisi metroseksulac a nisi ni labrdžeksualac nego si tu negde, između...
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 I cisto na vreme da znas da ne primamo nikog ispod sto kila zive vage.
darling Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ako moze cedomir jovanovic da strpa svoje bicepse i pleca u bos, cenim da bi mogao i ti.
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 salis se. pa ne da nismo ista kategorija nego nismo ista dimenzija.
Singer Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 nemojmo dovoditi čedonira i boss u istu ravan, nije lepo
Singer Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 oću kažem jebočedonira nije on izmislio boss nit mi je bilo kakva asocijacija za tu robnu marku, to oćukažem
darling Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 ja kad god prodjem pored izloga, pogledam lutke i pomislim evo cede, jelene i kacavende. a prva asocijacija na bos su mi naci uniforme.
ToniAdams Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 (edited) boss sam probao kaputic najveci sto imaju, 58 il 60 bemliga. onda sam probao da spojim ruke i culo se priguseno krrrrk. vratio sam ga na ofinger i elegantno izaso. like a boss Edited December 2, 2014 by ToniAdams
Recommended Posts