teacher Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 One fine pamučne neće same da stoje. Ali štos je u pitanju, ne neka realna potreba. Hvala svima :) štos, to se sad tako zove?
Reaktor Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Meni to izgleda kao držač za veštačku nogu (puj-puj, dalekobilo, božemeoprosti...).
Caligula Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Nema ga topik hocu da budem hipster pa mi ovo napriblizniji
ToniAdams Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 pa dobro, nista ugodnije od vune na golo telo
ToniAdams Posted October 5, 2018 Author Posted October 5, 2018 to kad se budem u sledecem zivotu bavio športom
InvisibleLight Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 izvinjavam se toniju al ne znam na koju temu bih ovo, stize zima i mozda neko (s manje kose) pozeli da mu bude toplo + da ima afro frizuru pogledajte i feedback dole kod zadovoljne musterije fotke!
April Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 On 5.10.2018. at 19:53, kud u maglu Simoviću said: probaj ove, nisu od vune Negde osamdesetih, tek se pojavile. Ošo kod devojke u Titograd, i kao da izađemo u grad, ja u biciklističkim: 'A đe s ti pošo?' Vratila me na jedan da je ne brukam uRibnicu. A pazi danas Podgoricu; festival metroseksualaca.
Recommended Posts