darling Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 da, da... ja imam mornarski kaput iz 2006. bozanstven. imam i jedan prsluk, to sve staro, al i dalje moderno. ne znam sta im se desilo, zasto nije islo...
teacher Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 nešto ovako? gorteks je za temperature ispod -20
Tresko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 moracu svakako da probam negde. neki 58 su mi premali, da bi mi neki 60 bili ohoho, za kad zatrudnim. steta za ovaj, bas deluje detaljno odradjen. retko koji sad imaju ljucku postavu. Ako nadješ negde kaput(naročito kratki tip mornarski) Armata di Mare, ne razmišljaj već kupuj. Prave baš za korpulentnije, kvalitet je odličan, a cene pristupačne. Za čarape, ne daj se omesti, čarape mogu da budu crne ili teget, osim ako se ne odlučiš da nosiš Gallo, one idu uz sve i već godinama su najmodernije:
svashtabezneshto Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Ja bih da vidim one muške podvezice, poznatije kao držači za čarape. Ima li to gde da se kupi? (Spremam neki poklon.)
aram Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 ne secam se da sam ikad to video u bgdu, puno srece sa trazenjem...
maheem Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 naruči preko alija. lud poklon http://www.aliexpress.com/item/1set-2piece-2014-New-Sexy-gentleman-Multicolor-faux-leather-leg-ring-Sock-Garter-Unisex-Sock/2033487040.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/G001-2015-Hot-Fashion-sexy-mens-garter-High-quality-clip-socks-Garters-for-women-Min-1/2038112683.html
Takeshi Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 to bi zaista bio poseban pokon. a ime obecava: Sexy Harajuku Handmade Punk Rock Goth Double Row Elastic Nylon Garter Belts Leg Ring Free
svashtabezneshto Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Hvala:) Još sam ja kao tražila na aliju, ali nisam našla.
ivy Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 (edited) izgleda kao drzac za pistolj oko clanka iz akcionih filmova 80tih sa brusom vilisom ili melom gibsonom mislim da bi zavrsili sa svime da mi se skine i da to vidim... a kako mu ne stoje carape same? Edited January 7, 2015 by ivy
Tresko Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Hvala:) Još sam ja kao tražila na aliju, ali nisam našla. Imaš na Amazonu, sock garters, ne koštaju ni puno.
svashtabezneshto Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 izgleda kao drzac za pistolj oko clanka iz akcionih filmova 80tih sa brusom vilisom ili melom gibsonom mislim da bi zavrsili sa svime da mi se skine i da to vidim... a kako mu ne stoje carape same? One fine pamučne neće same da stoje. Ali štos je u pitanju, ne neka realna potreba. Hvala svima :)
Recommended Posts