ToniAdams Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 ma dobro to, nego ja ovakvu diskriminaciju muskaraca odavno ne videh! jebo to, nego ti meni da kazes, jese jos nose djubretarci? ajde, treba mi sovjet.
Frau Gabrijela Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 jeste da nisi mene pitao, ali- đubretarci su evergrin. stalno sam u potrazi za đubretarcem. ideal mi je onaj što sam nosila u šestom-sedmom razredu, ali sad ne mogu da nađem ni jedan približno lep. jesu mi standardi prilično visoki, no ne odustajem. :)
ToniAdams Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 ali fakat ih ne prave ko sto su ranije, nije samo tvoj utisak
Frau Gabrijela Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 da, da. jedino ohrabruje to što ih je sad moguće naći. do pre par godina ih nisam viđala. ostaje nam da se nadamo da će kvantitet izroditi estetski i svaki drugi kvalitet. ako naiđeš na nešto vredno pažnje, vidi ima li i ženskih, pa dojavi. :)
boshoku Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 ja imam đubri - teget s crvenom postavom još da znam gde je (kod keve, sigurno), bio bih d hipster svuda (zimi, kapiram da leti nije nešto)
gospa buba Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) ih, leti bi tek bio mega hipster toni, dzubretarac je uvek ok. jes da ce verovatno da nas pomete ona zlotvorka iz modne industrije, al mozda se sazali na civili sirotinju ^_^ Edited November 16, 2014 by gospa buba
Leia Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 nema milosti! pobogu toni sta te je spopalo, neki zal za mladost, kriza identiteta, random ludilo?! zaboravi to, djubretarac i nusprodukti salju u friend zone brze nego ishta!! mozda mu onaj neki braon dedski kardigan tu negde parira, mrtva trka... osim ako ne naletis na neku hipsterku naravno, al nekako mi ne delujes tako.
Takeshi Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 zaboravi to, djubretarac i nusprodukti salju u friend zone brze nego ishta!! ... ranac i sarene pertle na cipelama. ^_^
Dagmar Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 nema milosti! pobogu toni sta te je spopalo, neki zal za mladost, kriza identiteta, random ludilo?! zaboravi to, djubretarac i nusprodukti salju u friend zone brze nego ishta!! mozda mu onaj neki braon dedski kardigan tu negde parira, mrtva trka... osim ako ne naletis na neku hipsterku naravno, al nekako mi ne delujes tako. Pa dobro, što polaziš od toga da bi svi hteli da izgledaju segsi?
morgana Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 ja sam kupila crni djubretarac prosle godine. djubretarci su car.
Leia Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Pa dobro, što polaziš od toga da bi svi hteli da izgledaju segsi? naravno ne svi, al toni svakako!
ToniAdams Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 pa ja i da necu ne mogu da ne izgledam seksi, tako da to ne moze biti probem. daj neku alternativu pa da razmislim, zasad si prilicno nadglasana da, sporcke jakne me ne zanimaju.
ToniAdams Posted November 16, 2014 Author Posted November 16, 2014 pali babu da ti strika najke. nesto pravo za kad je ladno, jebes sako.
Recommended Posts