slepa živana Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Jel moguće da bi bio šurda? Pa on je muška opajdara to je više dijagnoza http://www.youtube.com/watch?v=83imafkjWms
adam Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 zeleo bih da sam on a sve cesce se identifikujem s njim
Frank Pembleton Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Mislim.... Edited August 15, 2015 by Frank Pembleton
urkozamanje Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 ovaj pas Aaa ladno Bendzii!! Bravo za ovo podsecanje. Po njemu sam nazvao i svog prvog dzukca (naravno cistokrvnog avlijanera mesanca svake vrste pasa prisutne u nasoj galaksiji). Sad mi nesto toplo oko srca..
eumeswil Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Kakav kontrast. Edited August 19, 2015 by miki.bg
Razzmatazz Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Učitali su joj to na silu u seriji u one dve epizode gde su upatetisali onaj improv sa izbeglicama. Bilo je bolno koliko je bilo vidljivo veštački. I još joj pritom dali lajne od onog botaničara Menga. Ona je jedino Holdena forsirala da ne bude zločesta sisa prosto da bi imala finog muškarca za sebe. Amos je bio emocionalniji u celoj toj akciji spasavanja otete dece, zbog njegove istorije o kojoj neću sad spojlerisati. Isto kao što su joj učitali i da je sad neki opasni OPA nacionalista. Mrzim kad serije toliko izmene likove. Ajde radnju menjaj, ali nemoj da saturiraš toliko likove u stranu.
MayDay Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Nije samo to. Meni je bilo jako lepo kada je rekla kako bi trebalo da ljudi znaju za Milera i Džuli Mao i šta su uradili za Zemlju i njen narod.
Razzmatazz Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Pa znali su ljudi. Kada je Eros leteo prema Zemlji, a kasnije prema Veneri, svi su to pratili na malim prijemnicima. I onda je vlada, u nastojanju da spreči da se planete međusobno potamane, lansirala romantičnu simplifikovanu verziju priče o tome kako Zemljanka i Belter spasavaju sunčev sistem zajedno.
porucnik vasic Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Naomi, mnogo je dooobra osoba. То јој је главна особина.
Razzmatazz Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 A nemoj tako. Ona je super lik, glavni techie za sve. Da nema nje, ne bi oni kao tim stigli ni do Vladimirovca. Bukvalno povezuje ljudstvo, svi u nju imaju poverenja. I za razliku od Holdena, barem ima neko iskustvo i veštine. Da Holden nije imao prethodno čin poručnika i mesto XO-a na Canterburryju, ona bi im bila kapetan.
Recommended Posts