kgmr Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 ovih par tekstova koje sam procitala su prilicno dobri, samo mi se rodjendanski ne svidja edit, blagajnica veterinarske stanice u blacu :D koji je to tekst? obećava
morgana Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 o buniki, odlican je, pisao ga onaj gerila bastovan
Hamlet Strašni Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Meni super onaj o noktima i o pretučenom novinaru
morgana Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 (edited) odlicna su oba edit, ja tu formu i inace volim i trudim se da pratim po nekim sajtovima koji agregiraju takve tekstove i bas sam se spremala da na forumu zakukam kako nemamo dovoljno slicnih sadrzaja na srpskom, hrvatskom, crnogorskom, takoreci nasem jeziku, sto je tragedija. tim me vice vise obradovao, prevodi su dobri, domaci tekstovi su dobri i nissu ocigledan prepjev uzora sa engleskog govornog podrucja, a to je vazno jezicki, jezik je inace zapostavljen kod nas fudbalski clanak jos nisam procitala, sad cu i njega Edited November 19, 2014 by morgana
kgmr Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 o buniki, odlican je, pisao ga onaj gerila bastovan odlican, jeste :D
Ariel Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 taj o buniki je najbolji, malo luta između anegdote i priručnika pa je ukupan utisak nekako amaterski, ali je zanimljiv i čitak. ovaj o nameštenom fudbalu je imao toliko potencijala a ispao meh... prevodi nisu loši intervju sa pašalićem super, pre svega zbog pašalićevog mudovitog stava i prepriča, car galeb hm...
Ariel Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 pa evo kako ti se čini ovaj o rođendanima? :D
189- Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 meni je odlican ovaj o rodjendanima, posto delim misljenje <_<
kgmr Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 pa evo kako ti se čini ovaj o rođendanima? :D pa +1 :( ali samo zato sto ne mrzim rodjendane
kgmr Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 evo, ovo o pici mi se nije dopalo, mada ima ok dve-tri recenice
Venom Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 taj o buniki je najbolji, malo luta između anegdote i priručnika pa je ukupan utisak nekako amaterski, ali je zanimljiv i čitak. ovaj o nameštenom fudbalu je imao toliko potencijala a ispao meh... prevodi nisu loši intervju sa pašalićem super, pre svega zbog pašalićevog mudovitog stava i prepriča, car galeb hm... +1 . Procitao sam prvo ovaj o fudbalu, slogirao se, probao Galeba, video da je neka lista u pitanju, ugasio i na kraju iz spoja radoznalosti i depresije kliknuo na bastovana. Nisam stigao da procitam do kraja, ali makar je delovalo interesantno. Fudbaleru je falio samo Balasevic da svira u pozadini. U ćevapu bih nekada možda pronašao i suštinu života, ali ovoga puta ne....
Ariel Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Ovo o rođendanima, nevezano za sentiment prema istima, je čip trilz, klasičan blogerski hejt na komercijalnu temu s kojom skoro svako može da se identifikuje, ispucan za pola sata, nije čak ni urađena lektura. E ali zato evo ga ubedljivo najbolji tekst do sada! To je Vice kakav se traži. http://www.vice.com/rs/read/velika-seoba-naroda-u-plastinim-sandalama-123
Recommended Posts