Jump to content
IGNORED

Totalna antipreporuka - serial edition


Alphons

Recommended Posts

Nemamo topic o novim, lošim serijama (makar ja nisam našao), pa da otvorim. Nadam se da se neće često apdejtovati, ali moj kandidat to sasvim zaslužuje.

 

Mlada, lepa policajka, top of her class, na šaljiv ali i ozbiljan način upoznaje ne-pajkana koji joj postaje partner. Njegov drugačiji pogled na stvari, njegov šarm i činjenica da nije pandur joj pomažu na poslu, a usput joj pomaže da se razvija kao i osoba. Zajedno rešavaju teške slučajeve, dok ona paralelno pokušava da pronađe krivca za smrt roditelja. Najbitniji sporedni pandur se preziva Esposito. Dešava se u NY.

 

Ko je pomislio da je u pitanju "Castle", nije gledao "Taxi: Brooklyn". Ko nije gledao Taxi:Brooklyn, taj je srećan čovek.

 

Na stranu radnja koja je kao da si Castle i Taxi ubacio u blender, ja odavno tužniju glumu, jeftinije zaplete i manje napetosti u seriji odavno nisam gledao. Ono što bi trebalo da budu njegove duhovite dosetke ne bi prošlo ni u 4. osnovne. Serija je toliko tunjava i na momente nervirajuća da ne može čovek ni da se uspava uz nju, koliko je na momente glupa, predvidljiva i bez ikakvog šarma. A pogledao sam, sasvim slučajno 3 epizode, ili makar delove 3 epizode. 

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...