Tale Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Samo posredno.. Nikada ih nisam imao.Ova dva preporučujem, pogotovo gekona, jer su iz domaćeg odgoja i tako lokalizovani na domaće prilike.
Duci Simonovic Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Daj i to posredno sto znas za kameleona da ga razmotrim, leopard gekon i debelorepi mi nisu lepi, a i dosadni su, samo ga vidis kad izadje da zdere dok kameleona dovoljno gledati i da nista ne čini, al su valjda osetljiviji i kratkog veka?
Tale Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Posredno znam da im je životni vek 2-3 godine, ali da se lako razmnožavaju pa brzo možeš da imaš naoko "stalnog" ljubimca.. Evo jedne zanimljive stare priče, a kod ovog lika možeš da se raspitaš više:http://www.teraristika.org/forum/showthread.php/6331-Patuljasti-kameleoni(Rhampoleon-brevicaudatus)
Duci Simonovic Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Odlican je, guglacu jos malo, sastaviti spisak pa kod tog u radnju na odluku. Moze on da nabavi sta oces, gabun vajpere, komodo zmajeve... :)
Amelija Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 He, lep topik, nikad ga pre nisam primetila.Indy, super ti je ovaj pauk: Green Bottle Blue Tarantulahttp://www.tarantulaguide.com/ a lep mi je i onaj čileanski.ušate lije :wub:smarala sam skoro s njima negde, ali ovo je pravi topik
slepa živana Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 deluje kao miš sa nakalemljenim ušima od mačke
Tale Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Jednoga dana..GLAUCUS ATLANTICUS, MORSKA LASTA ILI PLAVI ZMAJ
Lancia Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 svaka cast CTale, al' si ga dresirao, pije ti sa dlana.
fedra Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Kad smo vec kod paukova skakaca - na Filipinima je skoro pronadjen i ovaj malisa, Simaetha sp.mogli bi da prodju i kao savrsen par mindjusa...
Recommended Posts