barfly Posted September 29 Posted September 29 Još samo ovaj video sa vombatima dok češu dupeta i neću više. Obećavam. 2
slepa živana Posted September 29 Posted September 29 44 minutes ago, barfly said: Još samo ovaj video sa vombatima dok češu dupeta i neću više. Obećavam. to rade i naše obične neegzotične svinje znam to po čestoj izreci moje babe, bolje da sam rodila tri kamena da se svinje češu nego što sam rodila tri ćerke lako je biti general posle bitke 3
barfly Posted September 29 Posted September 29 Moja jedna baba je imala 3 sina, a druga 3 ćerke. Prva je bila luda u negativnom smislu, a druga je bila luda u pozitivnom smislu. 2
slepa živana Posted September 29 Posted September 29 27 minutes ago, Klara said: Ćerke ovaj nesrećni svet čine boljim! ✊🏼 to je uredu, ali neko mora da bude i kamen
napadaj Posted October 20 Posted October 20 (edited) Jutros sam bio u Budimpešti na Terra Plazi, sajmu egzotičnih životinja. Drugar kupovao neke karakondžule, a ja iskoristio priliku da još u petak odem s njim do Budimpešte. Bem ti sunce šta sve ljudi imaju, prodaju i kupuju. Dođeš do tezge, ko na pijaci, a ono 70 zmija ili 200 paukova u plastičnim kutijama haha. Zanimljivo iskustvo svakako. U subotu skoknuli do zoo vrta koji je velik i prelep. Meni je bio cilj da vidim samo jednu životinju: Komodo freakin dragon! I naravno da su manijaci najizolovaniji od svih životinja u vrtu (toliko da je malo falilo da ih promašimo) i da dva primerka koje zoo ima ne žive u istom prostoru. Edited October 20 by napadaj 1 1
Boksi Posted October 20 Posted October 20 Želja mi je da ih vidim još od Mister No-a i epizode “Zmajevi sa Komoda”! 1
Eleniko Posted October 20 Posted October 20 41 minutes ago, Filozof manijak said: Zmajovi su mnogo glupi! https://youtu.be/IwRz7T23ZwY?si=H7yje6elrNUgE6Xa
Recommended Posts