morgana Posted February 3 Posted February 3 33 minutes ago, Lancia said: zivotinje su crtani film za odrasle i to je tako 1 1
Lancia Posted February 3 Posted February 3 2 minutes ago, morgana said: zivotinje su crtani film za odrasle i to je tako Zivotinje su carevi, malopre sam gledao kako se zajebao krokodil, kad je napao mladunce nilskog konja. Xexe, kakva budala. 2
Valk Posted March 7 Posted March 7 Uhvaćeni krijumčari Ne znam tačno kakve su kazne propisane međunarodnim propisima, ali dok ne budu doživotni zatvor u plastičnim kanisterima sa malo rupa za vazduh - male su. Mislim da su poachers i ovi što švercuju životinje u top 2-3 vrste kriminalaca na planeti. 2
Shan Jan Posted March 7 Posted March 7 Meni je nakon safarija po Africi postalo tesko da gledam zivotinje u zooloskim vrtovima pa i ove ljubimce koji nisu psi/macke. A poacheri postoje iskljucivo zbog kupaca koji su spremni zbog trofeja, nakita ili jos gore nadrilekova da kupuju tu robu od kriminalaca. Ne znam sta da mislim o takvim ljudima. BTW, jednom sam se vozio sa lovocuvarima u Juznoafrickoj Republici koji su na kolima imali natpis "Poacher's testicles cure cancer"
Lancia Posted June 16 Posted June 16 Svaka cast Ozijima, ja bih se usro od ovog dinosaurusa - nosi sve, samo se sklanjaj.
Radoye Posted June 16 Posted June 16 to je kazuar, izuzetno agresivna i opasna zivotinja! https://www.guinnessworldrecords.com/news/2019/4/why-the-cassowary-is-the-worlds-most-dangerous-bird-568931
Recommended Posts