I*m with the pilots Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Pitala sam se da li ce se zavrsiti kao u horor filmu, i evo uspela sam da se razbudim posle gledanja. 1 1
centrifuga Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Pustinjski mačor - kakva predivna živuljka (uslikano juče u jednom Zoouu) 4 1
Radoye Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 1 hour ago, renne said: to su predivna i prelepa bića Jesu, bez sumnje. A meni se od tih sitnijih divljih macki jako svidja i Palasova macka, lici na mesavinu obicne macke i rakuna: 3 1
centrifuga Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 1 hour ago, renne said: to su predivna i prelepa bića Odmah mi je juče upao kao prva pratilja na mojoj lestvici mačaka. Posle risa a pre jaguara
renne Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 meni se kod risa sviđaju ne njihove ogromne predimezionisane šape 1
Lancia Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Ja do pre par godina nisam znao da ova zivuljka uopste postoji, sad je kralj interneta. 1
Valk Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 Ccc, ode da živi u državi konkvistadora a ne zna za kapibare.
Gojko & Stojko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 "Toadzilla" (cane toad) od 2.7 kilograma ‘Might be largest on record’: Giant cane toad discovered in north Qld ... “A cane toad that size will eat anything it can fit into its mouth, and that includes insects, reptiles and small mammals.” Gray said that, due to its size, Toadzilla was probably a female. She weighed in at 2.7 kilograms, which Gray said could be a record. ... SaE
foto Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 da li toadzilla ima i neke extra features ili je, samo, neobicno velika?
mlatko Posted January 20, 2023 Posted January 20, 2023 Spora je, koristi durbin a u slobodno vreme peva. Odziva se pomalo na ime Galileo. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Gojko & Stojko Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Lokalci tvrde da je u nju ušao duh velikog Džona Birksa poznatijeg pod nadimkom Dizi Gillespi (otuda vazdušni jastuci na leđima tik iza glave) te da se u okolini čuo kreket koji je jako podsećao na "Night in Tunisia". SaE
Recommended Posts