May 10, 20222 yr Pitala sam se da li ce se zavrsiti kao u horor filmu, i evo uspela sam da se razbudim posle gledanja.
September 4, 20222 yr 1 hour ago, renne said: to su predivna i prelepa bića Jesu, bez sumnje. A meni se od tih sitnijih divljih macki jako svidja i Palasova macka, lici na mesavinu obicne macke i rakuna:
September 4, 20222 yr 1 hour ago, renne said: to su predivna i prelepa bića Odmah mi je juče upao kao prva pratilja na mojoj lestvici mačaka. Posle risa a pre jaguara
September 19, 20222 yr Ja do pre par godina nisam znao da ova zivuljka uopste postoji, sad je kralj interneta.
January 19, 20232 yr "Toadzilla" (cane toad) od 2.7 kilograma ‘Might be largest on record’: Giant cane toad discovered in north Qld ... “A cane toad that size will eat anything it can fit into its mouth, and that includes insects, reptiles and small mammals.” Gray said that, due to its size, Toadzilla was probably a female. She weighed in at 2.7 kilograms, which Gray said could be a record. ... SaE
January 20, 20232 yr Spora je, koristi durbin a u slobodno vreme peva. Odziva se pomalo na ime Galileo. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 21, 20232 yr Lokalci tvrde da je u nju ušao duh velikog Džona Birksa poznatijeg pod nadimkom Dizi Gillespi (otuda vazdušni jastuci na leđima tik iza glave) te da se u okolini čuo kreket koji je jako podsećao na "Night in Tunisia". SaE