Jump to content

Egzoticne zivotinje

Featured Replies

^:D kjutii 

evo malo realitija

(ne znam gde ovo da stavim, pa reko' ovde) =

zbog korone, phillip island nature park je zatvoren za posetioce. ali su pokrenuli prenos uzivo pingvinskog "marsa" :) koji se odvija svakodnevno u suton (od 6pm po melburnskom vremenu - AEST). 

ima i Sydney White-bellied Sea-Eagle Live Stream koji ide 24 casa (trenutno se vide dve bebe):

• Replies 266
  • Views 44.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

dorucak u toku:)

• 5 weeks later...
  On 27. 8. 2020. at 23:14, roksi said:

^:D kjutii 

evo malo realitija

(ne znam gde ovo da stavim, pa reko' ovde) =

zbog korone, phillip island nature park je zatvoren za posetioce. ali su pokrenuli prenos uzivo pingvinskog "marsa" :) koji se odvija svakodnevno u suton (od 6pm po melburnskom vremenu - AEST). 

preslatke su ove "zakržljale neleteće ptice" (by kralj džulijen)

ima u herzogovom encounters at the end of the world (fala jednom forumašu za sharing), srceparajuća scena sa poludelim pingvinom samoubicom koji se odvaja od ostatka kolonije tokom marša i umesto ka moru kreće put planina u smrt

Reveal hidden contents

preporuka i za march of the penguins, najzabavniji film o neverovatnom godišnjem putovanju kraljevskih pingvina i njihovim ljubavima.

On 27. 8. 2020. at 23:14, roksi said:

ima i Sydney White-bellied Sea-Eagle Live Stream koji ide 24 casa (trenutno se vide dve bebe):

podseti me na naše radovana i rumenku na VRO. izgleda nema više strima :( gde su, šta rade, živi li su?

On 1. 10. 2020. at 16:30, beyoncé said:

preslatke su ove "zakržljale neleteće ptice" (by kralj džulijen)

ima u herzogovom encounters at the end of the world (fala jednom forumašu za sharing), srceparajuća scena sa poludelim pingvinom samoubicom koji se odvaja od ostatka kolonije tokom marša i umesto ka moru kreće put planina u smrt

Reveal hidden contents

preporuka i za march of the penguins, najzabavniji film o neverovatnom godišnjem putovanju kraljevskih pingvina i njihovim ljubavima.

podseti me na naše radovana i rumenku na VRO. izgleda nema više strima :( gde su, šta rade, živi li su?

hvala na preporukama! :) march of the penguins sam gledala davno (ocaravajuce i fascinantno!) a encounters nisam. gledace se uskoro:) tenkju :*

tenkju tebi za inspiraciju :)

kakadu sa krizom identiteta

• 1 month later...

kitteh.jpg

Great glider

5114876b9ee480c7a51f1e558846da6e39af8cbd

SaE

Pliško Ušonjan

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Šta je to, neki kineski genetički injžinjering?:unsure:

15f0728d2a3a80cff1dd4c8801a3c9408db97c44

Bo Bo žaba, pa još sa radio predajnikom :) 

Reveal hidden contents

Numbat

7707ddd9e05d23e206dcad9f0f2a5971ef429b9a

0193343eb1f8712939428519cda25c16b8dd79db

SaE

ppossum.jpg

pygmy possum 

• 1 month later...

Vodeni zmaj

4PoIACF.jpg

SaE

• 1 month later...