luba Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 deset karata (vaze za dve osobe) za ppp. javite se na pm.
Haralampije Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) Nadam se da ce Repetitori pocepati bubne opne Antenasima Edited October 23, 2014 by Haralampije
Ryan Franco Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ako dodjete na parti, mozete da prodiskutujete sa mnom o tipografiji, pozovete me na dejt ili me prebijete. Ja bih dosao da sam na vasem mestu.
ToniAdams Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ako dodjete na parti, mozete da prodiskutujete sa mnom o tipografiji, pozovete me na dejt ili me prebijete. Ja bih dosao da sam na vasem mestu. ako ovo ne privuce gomilu ljudi, nista nece.
maheem Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 ja bih dosao jer je lajn ap odlican a i da prodiskutujem o tipografiji jer mi trebaju neki hintovi
Joe D Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 pozoves ga na dejt, pocne da kenja nesto o tipografiji, nabodes ga i odes kuci da napises post o tome.
Lancia Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Ako dodjete na parti, mozete da prodiskutujete sa mnom o tipografiji, pozovete me na dejt ili me prebijete. Ja bih dosao da sam na vasem mestu. ja mogu da potvrdim da je dejt sa Mekejbom istinski dozivljaj.
*edited by mod Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ja bio sinoc, video pola foruma i tek danas primetio topic. Elem ne zna da li je do mene ali mislim da je prostor uzasan. Aj na stranu to sto je razvaljen toliko da i KST izgleda prilicno sredjeno u poredjenju, ali je ozvucenje bilo prilicno jezivo, mada istini za volju mislim da onu tobleronu i ne mozes Bog zna kako da ozvucis. Stigao taman da izbegnem repetitore i odslusam set smorenog Skinera.
Ryan Franco Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Mike Skinner, litra viskija i ludilo na plesnom podiju
Recommended Posts