Аврам Гојић Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 (edited) Hodate pored reke, čujete lomljavu, kad ono - Bog krši suvo granje, izvadio ribice i sprema se da ih isprži. Zamoli vas da očistite ribu dok on naloži vatru. I kaže Bog, lepo ste očistili, ni ja ne bih bolje, evo da podelimo ribice, i da uzvratim ljubaznost, pitajte me šta god želite, imate pravo na tri pitanja. Samo nemojte, molim Vas, lična pitanja, svakome je neko umro ili se razboleo i svako će prvo pitati - da li sam mogao tu nešto učiniti, a ako ne pita to, onda pita, a zašto se dešava zlo na svetu. Dešava se, eto, dao sam slobodu, pa ima i zla. Pustite to. A sve ostalo - pitajte. Evo, ovo su moja pitanja: 1. Može li se čovek spasti tako da u ovom životu i ovoj svesti oseti spokoj? 2. Kako će izgledati jedan dan u životu ljudskog bića, ni previše bogatog ni odveć siromašnog, za milion godina od sada? 3. Gde se, u okviru zemalja u koje je odavde bezbedno putovati, i na samotnoj lokaciji na koju mogu da odnesem ašov, nalazi najveće zakopano blago na svetu? Edited October 13, 2014 by Грешни Василије
Sestre Bronte Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Već sam ga pitao, ali mi nije odgvorio zašto me je ostavio. A pitao bih ga i da li jede svinjetinu, čisto da znam, da li je moj ili nije moj Bog. Najverovatnije bih mu na ponudu odgovorio sa: neka, pusti, nije važno.
Аврам Гојић Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Otkud Bog zna za koga ja to pitam. Samo pitam gde je blago.
Milogled Bluff Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 1. Jesu za sise bolja vezba propadanja ili kosi potisak s bucicama? Ne mogu da se setim nicega za 2. i 3. :(
ToniAdams Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 pa jebote, ne mozes tako pausalno. za gornju ili donju sisu?
Lancia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Otkud Bog zna za koga ja to pitam. Samo pitam gde je blago. pa ja znam, kako Bog ne bi znao. pokaj se.
kapetanm Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Бог никад не би одговорио на питање о благу, ту нема његове надлежности
Janko Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Da li su Adam i Eva imali pupak ?jos ne znam ostala dva, al mahom bi se ticala toga sto se ljudi tolko lože na EKV sve ove godine... :)
Nesh Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 1. Zasto bas 3 pitanja? 2. Zasto bas sada? 3. Kome to odgovara?
Hella Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Gde se, u okviru zemalja u koje je odavde bezbedno putovati, i na samotnoj lokaciji na koju mogu da odnesem ašov, nalazi najveće zakopano blago na svetu? materijalisto ja imam tri extra pitanja o ženama islamu i apstinentima ali mi se ne prelazi u banovano agregatno stanje
Recommended Posts