Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Neki al.nacoši? Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ Nemam pojma, verovatno neki borci za ujedinjenje i stvaranje Velike Albanije, ko zna... Link to comment
Malvo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 zaz_pi, šta misliš šta će putin da kaže na ovo prekosutra? Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni je bilo muka, ali bukvalno muka, mnogo pre nego što se pojavio dron. Ono je bilo ubedljivo najodvratnije izdanje publike koja se redovno takmiči sa sobom u obaranju nivoa odvratnosti i neljudskosti. U kombinaciji sa dešavanjima na terenu, a tamo se dešavala apsolutno najodvratnija utakmica u istoriji UEFA kvalifikacija, stvarno sam se spremao da isključim browser a onda se pojavio dron. Mislim da ti je nepraćenje domaće lige promenilo percepciju. :) Naravno da je bilo jezivo ali manje-više svaka utakmica je takva. Zvezdina utakmica u Čačku pre par nedelja je bila jednako jeziva. Ne kažem da nisi u pravu nego sam se prosto pomirio sa tom realnošću i to me ne uznemirava toliko. Ponašanje nakon drona je za mene nova dimenzija ludila. Link to comment
MancMellow Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Neki al.nacoši? Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ Ismail Džemali i Isa Boljetini Link to comment
Agni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Neki al.nacoši? Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ Ovaj levo je Ismail Qemali. Link to comment
Lord Protector Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 kakav propust obezbeđenja, pa mogli su da unesu šta su hteli na stadion, ovaj dron uopšte nije mali. Nesposobna bagra. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 То, ти да извиниш, Цане није написао. izvini, katamaran, ne cane. obojica ste kosijaneri. :) Link to comment
Sestre Bronte Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Neki al.nacoši? Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ nema tamo nacoša, lažu gilipteri Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SGs3RcoitqU#t=22 komentari ispod su priceless Link to comment
marv Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Neki al.nacoši? Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ delegati koji su proglasili nezavisnost albanije, prvi premijer albanije Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 sta bre lupetas? cane napisao da su sve vreme isli na prekid. ja pitam ko? fudbaleri? ko je poslao onaj dron? piješ drogu? Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Видим већ су га нашли на Википедији ... Link to comment
*edited by mod Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 I kada je revans? :) Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 da je obrnuta situacija i da se ovo dešava sa zastavom velike srbije verovatno bi nas isto veče zasuli napalmom Link to comment
Gandalf Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni je bilo muka, ali bukvalno muka, mnogo pre nego što se pojavio dron. Ono je bilo ubedljivo najodvratnije izdanje publike koja se redovno takmiči sa sobom u obaranju nivoa odvratnosti i neljudskosti. U kombinaciji sa dešavanjima na terenu, a tamo se dešavala apsolutno najodvratnija utakmica u istoriji UEFA kvalifikacija, stvarno sam se spremao da isključim browser a onda se pojavio dron. o cemu se radi? sta je radila publika? Link to comment
Recommended Posts