gone fishing Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 nije izašla sudijska trojka, tako da bojim se ništa od 3:0 za nas - mada bi to trebali da dobijemo, setimo se đenove... Link to comment
Lord Stef Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Uznemirenje na terenu, sunce ti jebem... Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Link to comment
porucnik vasic Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ako su sudije i delegat rekli da se utakmica nastavi, domacin izadje na teren a gost svira kurcu, to se onda pise kao 3:0 i 3 boda domacinu or what? Тачно. То је то. Плус казна за неизлазак. Link to comment
Calavera Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Koliko je uopste puta moguce reci "utakmica je prekinuta" u istoj recenici? Link to comment
teacher Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Uznemirenje na terenu, sunce ti jebem... Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 The match has been abandoned due to a disturbance on the pitch. More information will follow. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Glavna tema je koliki je bio pitch invasion i kako će ga UEFA tumačiti. Ako je neko uleteo da bije Albance verovatno smo ugasili na duži niz godina. Biće jako jadno ako je jedan dron bio dovoljan za taj scenario. Meni je bilo muka, ali bukvalno muka, mnogo pre nego što se pojavio dron. Ono je bilo ubedljivo najodvratnije izdanje publike koja se redovno takmiči sa sobom u obaranju nivoa odvratnosti i neljudskosti. U kombinaciji sa dešavanjima na terenu, a tamo se dešavala apsolutno najodvratnija utakmica u istoriji UEFA kvalifikacija, stvarno sam se spremao da isključim browser a onda se pojavio dron. Link to comment
Zaz_pi Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mirno i dostojanstveno napustaju stadion. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 šta si ti gledao sta bre lupetas? cane napisao da su sve vreme isli na prekid. ja pitam ko? fudbaleri? ko je poslao onaj dron? Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ako su sudije i delegat rekli da se utakmica nastavi, domacin izadje na teren a gost svira kurcu, to se onda pise kao 3:0 i 3 boda domacinu or what? Mislim da nema nista od toga. Valjda bi po pravilima morali da ih cekaju 15 minuta na terenu. Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 jbt, odlučim da jednu tekmu otpratim zajedno sa forumom i vidi šta bi! šta bi tek bilo da počnem da se mavam po temama na sportu Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Meni je bilo muka, ali bukvalno muka, mnogo pre nego što se pojavio dron. Ono je bilo ubedljivo najodvratnije izdanje publike koja se redovno takmiči sa sobom u obaranju nivoa odvratnosti i neljudskosti. U kombinaciji sa dešavanjima na terenu, a tamo se dešavala apsolutno najodvratnija utakmica u istoriji UEFA kvalifikacija, stvarno sam se spremao da isključim browser a onda se pojavio dron. tako je. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Како сад исконтролисати бијесну руљу на улицама кад крену са стадиона? На ЈНА су радили шта су хтјели, видим и Мистер Богданов је био присутан ... Link to comment
wall Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Da, nije bila samo zastava vec i neki junaci Da i zastava Velike Albanije. Neki al.nacoši?Ako jeste, ozbiljna provokacija i to pred paradu. ^_^ Link to comment
Hamlet Strašni Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=SGs3RcoitqU#t=22 Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 sta bre lupetas? cane napisao da su sve vreme isli na prekid. ja pitam ko? fudbaleri? ko je poslao onaj dron? То, ти да извиниш, Цане није написао. Link to comment
Recommended Posts