katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali kako su glupi kao trokurac. umesto da iskuliraju, puste redara da udje u teren, skine to sranje, i cao zdravo, autenticni srpski fudbalerski junak glumi majmuna. tesko sabancine isprovocirati. Sad i ti sviras pimpeku. Redar(i) bi mogao do sutra da ga juri i da ga ne uhvati. Mitrovicu je prosao blizu i covek je iskoristio priliku da ga uhvati. Poneo se sasvim dostojanstveno prema sreanjima koja su bila okacena ali su ovi morali da ga napadnu sto im dira zastavu. Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 sace kamerni orkesta da odsvira gudacki kvintet br 4 -_- Link to comment
Frank Pembleton Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ali AS :Molio bih reziju da kontaktira kolegu Strajnica.... Aha dok ga Kobre peglaju... Link to comment
katamaran Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ако Албанци не изађу, они ће изгубити 3-0. Донесена је ваљда одлука да се игра. Idealan scenario. Hteli su da naprave prekid pa nek sad ispuse 3:0 zbog toga. Link to comment
wall Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Pa dobro ali šta onda? Ne moraju ni da dolaze u Beograd pa su ipak došli. Mislim, koja je poenta? A jbg.Pritisak, ovo-ono šta znam kakvi su im planovi. Ja samo kažem da ako neće ne moraju. I to bi bilo super. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ако Албанци не изађу, они ће изгубити 3-0. Донесена је ваљда одлука да се игра. ja upravo kazem da je trebalo doneti odluku da se ne igra, ali mnogo pre onog cirkusa. Link to comment
Malvo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ovako se nisam isplakao još od "nosim tange"... vučić može i lekovit da bude Link to comment
reginald Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Iz ove snimke se ne vidi da su igraci Albanije napali Mitrovica. Uzeo je zastavu i tada je dotrcao Kolarov. Tu je snimka stala. Ne vjerujem da je Atkinson uspio pohvatati tko je tu koga. Link to comment
Krampa Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ako su zvaničnici dali zeleno svetlo, izgubiće 3:0 ako ne izađu. konacno da krene ta gol razlika u kvalifikacijama Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 AAAAAAAAAaa upisacu se!!! Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Idealan scenario. Hteli su da naprave prekid pa nek sad ispuse 3:0 zbog toga. upravo tako. ali ako su gostujući igrači fizički napadnuti od publike..... Link to comment
Aće Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Sad i ti sviras pimpeku. Redar(i) bi mogao do sutra da ga juri i da ga ne uhvati. Mitrovicu je prosao blizu i covek je iskoristio priliku da ga uhvati. Poneo se sasvim dostojanstveno prema sreanjima koja su bila okacena ali su ovi morali da ga napadnu sto im dira zastavu. nema veze sve i da je zastavi odao drzavne pocasti. igrac koji na terenu igra fudbal to ne treba da dira. no jbg, cela je nacija angazovana u odbrani srpstva, pa je i on samo izvrsio svoju duznost. heroj. nemojte banovati molim vas bilo koga ko mi napise bilo sta ruzno, ne vredja me i razumem naboj. Edited October 14, 2014 by Aće Link to comment
Recommended Posts