kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 leteći cirkus predraga strajinića Link to comment
Singer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ne znam za vas al ja sam se nešto uzbudio... treperim ko zec Link to comment
cvrlle Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Aiiiii. Posrali nam se usred parade. Džaba sad i putin i sve kad vučko nije mogao da skine jedan helikopter na baterije :-) Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 mnogo mi drago zbog vucica, straje i erteesa. Link to comment
Papovac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali kako su glupi kao trokurac. umesto da iskuliraju, puste redara da udje u teren, skine to sranje, i cao zdravo, autenticni srpski fudbalerski junak glumi majmuna. tesko sabancine isprovocirati. ne lupaj Link to comment
Frank Pembleton Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 http://t.co/iAEdnIgaLS Link to comment
borris_ Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali kako su glupi kao trokurac. umesto da iskuliraju, puste redara da udje u teren, skine to sranje, i cao zdravo, autenticni srpski fudbalerski junak glumi majmuna. tesko sabancine isprovocirati. Jesi li ti vidio sta je on uradio? Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali kako su glupi kao trokurac. umesto da iskuliraju, puste redara da udje u teren, skine to sranje, i cao zdravo, autenticni srpski fudbalerski junak glumi majmuna. tesko sabancine isprovocirati. kako je tebi dobro. ko da bi reagovali drugačije da je redar to uradio. pritom je mitrović najnormalnije reagovao,nije gazio zastavu,nije joj ništa uradio sem što je skinuo dole Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Najveći horor ovde je pokazatelj kolika je ovo kolektivna idiokratija i kako je jako malo potrebno da nastane potpuni pandemonijum. Što se same tekme tiče, jasno je da Albanci nisu ni došli da odigraju meč. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 ali kako su glupi kao trokurac. umesto da iskuliraju, puste redara da udje u teren, skine to sranje, i cao zdravo, autenticni srpski fudbalerski junak glumi majmuna. tesko sabancine isprovocirati. Da, ovi garantovano ne bi napali redara. Samo šabane napadaju. Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 inače je možda ovo smešno što se dešava,ali ljudima dole južno od Ibra kontam da i nije toliko zanimljivo Link to comment
Parsons Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Džaba sad i putin i sve kad vučko nije mogao da skine jedan helikopter na baterije :-) :ziga: Link to comment
Aleksandar88 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jesi li ti vidio sta je on uradio? Nije, ali dolazi iz srbije, to mu je dovoljan razlog. Link to comment
Recommended Posts