borris_ Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ma opušteno Mitrovic je bio grub prema zastavi, utvrdili moralisti A i fora je odlicna. Link to comment
Papovac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 mitrovic nije kriv ni sekunde. bice sramota ako neko od albanaca ne bude iskljucen zbog nasrtaja na njega. plus milion Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 jebote, pustaju cher. treba nas banovati iz takmicenja Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mnogo je tužno živeti na Balkanu. Link to comment
mackenzie Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ko pušta Cher bogte jebo????? Link to comment
Aleksandar88 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 jebes zastavu, ja bih prekinuo utakmicu odmah na ubi siptara.Da se jednom i sa tobom složim. Link to comment
Zico Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nikako da puste snimak da vidimo ponovo sta se dogodilo. Koliko sam video Mitrovic je skinuo ono letece cudo sa zastavom, pa je na njega nasrnulo nekoliko igraca Albanije, posle je nastala guzva, ulazak nekoliko navijaca. Link to comment
Zhota Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mnogo je tužno živeti na Balkanu. ne podsecaj me. kud ne odoh dok sam bio mlad, jebali me djavoli. Link to comment
ToniAdams Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Mnogo je tužno živeti na Balkanu. zbog cher? +1 Link to comment
Lancia Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 pa sta da puste, Bizeticku? Link to comment
Krampa Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 albanski navijachi u sprezi sa nlo pokusali laserskim navodjenjem da ubace loptu u nashu mrezu. onda call of duty na terenu, mod - catch the flag. nakon toga, straja intervjuishe navijacha koji sve sto ima da kaze je - vuchicu pederu (dva puta) izvini ja mislio da me zajebavas 42. min. Skandalozna prozivka Albanaca! Nad stadionom se pojavio ’dron’ koji je nosio albansku zastavu sa porukom na kojoj je bila mapa velike Albanije i male Srbije. Sudija je prekinuo meč, zastavu je uhvatio Stefan Mitrović, a nekoliko igrača Albanije prišlo je i započelo sukob. Stvari su se uskomešale na terenu, neki navijači su uleteli na teren, a sudija Martin Etkinson je pokazao igračima da odu u svlačionicu. Nekoliko navijača koji su ušli u teren napali su Albance dok su bežali u tunel. sta propustih jbt. Link to comment
Lord Stef Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Javlja mi se da navijaca koji je raspravljao o Vucicevom seksualnom opredeljenu ceka informativni razgovor u najblizoj stanici milicije... Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Link to comment
Papovac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 cher, jebote, jos i pride na tribinama , jedva cekam informer Link to comment
ficfiric Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nije UEFA luda da prekida utakmicu. Do kraja tekme kazna moze da poraste i na osmocifren iznos. Link to comment
Recommended Posts