Jump to content
IGNORED

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

kud u maglu Simoviću

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

135

• Muwan

126

• MiddleClass

125

• katamaran

80

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nikako da puste snimak da vidimo ponovo sta se dogodilo. Koliko sam video Mitrovic je  skinuo ono letece cudo sa zastavom, pa je na njega nasrnulo nekoliko igraca Albanije, posle je nastala guzva, ulazak nekoliko navijaca.

albanski navijachi u sprezi sa nlo pokusali laserskim navodjenjem da ubace loptu u nashu mrezu. onda call of duty na terenu, mod - catch the flag. nakon toga, straja intervjuishe navijacha koji sve sto ima da kaze je - vuchicu pederu (dva puta)

izvini ja mislio da me zajebavas

42. min. Skandalozna prozivka Albanaca! Nad stadionom se pojavio ’dron’ koji je nosio albansku zastavu sa porukom na kojoj je bila mapa velike Albanije i male Srbije. Sudija je prekinuo meč, zastavu je uhvatio Stefan Mitrović, a nekoliko igrača Albanije prišlo je i započelo sukob. Stvari su se uskomešale na terenu, neki navijači su uleteli na teren, a sudija Martin Etkinson je pokazao igračima da odu u svlačionicu. Nekoliko navijača koji su ušli u teren napali su Albance dok su bežali u tunel. 

sta propustih jbt.  :lol:

Javlja mi se da navijaca koji je raspravljao o Vucicevom seksualnom opredeljenu ceka informativni razgovor u najblizoj stanici milicije...

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2