Hamlet Strašni Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Straja izbezumljen od straha. :-):-):-) Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
katamaran Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Je l' bila samo albanska zastava ili jos nesto? Cini mi se mapa velike Albanije i pisalo je nesto kao shqiperia
steins Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Karaće ih Alek strašno - ima.od sutra da se ukine navijanje dekretom!!!
189- Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Da mi nije zao banwta on i matic sto dalje od represtacije.
Krampa Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 sta se desilo za one kojima je crko kompjuter?
Parsons Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 kakvo ponizenje za naci i fascho srbocetnike. podrzavam
wall Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Hm... Ovi nisu razmišljali da se treba i vratiti kući.
Zhota Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 ahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!! boze, kako mrzim ovu zemlju...
Sludge Factory Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 I posle kazite da u Srbiji nema slobode govora i da nigde ne moze da se cuje kritika na racun premijera i da mu zivot nije ugrozen.
Muwan Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Slušaj ovu preispoljenu fekaliju koja traži krivicu druge strane za dešavanja u Đenovi...
*edited by mod Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Realno, izbaciti obe ekipe iz kvalifikacija i vozi dalje. Njih zbog drona nas zbog odrona i mirna UEFA
Malvo Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 meni viču da sam peder, je l tako gospodine platini? da, izveštaj je nepovoljan, izbačeni smo iz kvalifikacija... što nam je pokazatelj da srbin mora da se promeni!
pacey defender Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Srbiju treba izbaciti iz međunarodnog fudbala makar zato da više ne bismo slušali relativizacije ovog "komentatorskog" ološa i njihove beskrajne izraze razumevanja prema nacističkoj rulji sa tribine. Da li se Mitrović poneo grubo prema zastavi kada su oni čobani onako skočili? plus jedan za prvi pasus. drugi - mislim da nije. vukao je konopac koji je povezivao drona i zastavu. smotao je zastavu. ovi albanski fudbaleri su se ponašali kao da je mitrović krenuo da je cepa pali gazi i siluje.
Recommended Posts