ZokiAsov Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Je l' se sredio malo teren na JNA? Cuj sredio... tepih bre. http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/7361/na-stadionu-partizana-teren-kao-tepih-foto Ocekujem jos jedno klasicno srpsko mucenje, i x kao najpravedniji rezultat. Link to comment
goofs Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Verovatno zato što i jeste tepih, Diana, video Svetlanu Bojković da se muva tamo neki dan. Link to comment
Kreator Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Pise u novostima da dolazi oko 100 albanskih navijaca sa metohije i kosova....pichvajz/izbacivanje nase reprezentacije iz takmicenja u najavi? :( Edit: i svi kazu da su kupili regularno ulaznice, ali ne preko albanskog fudb.saveza. Edited October 14, 2014 by BlackGeorge Link to comment
yolo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nisam siguran da to moze. Meni trazili LK u Domu Sindikata. Mada, Srbija je ovo, verovatno moze sve da se zavrsi pa cak i najava takve pizdarije. Realno, ako ovo nije patka, bice mrtvih veceras. Pre mislim da i ako neko od njih udje na JNA (tako sto kupi karte ispred stadiona), mislim da ce opaliti par selfija i to je to. Link to comment
ducca Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Kako bi bilo nestvarno da vcrs protekne sve u najboljem redutm, bez poklica za klanjem i ubijanjem, bez zvizdanja himni i protivniku, jebanja majki, prenete nervoze na teren... Fuj, vec mi je muka od utakmice a nije ni pocela. Svaka cast vama koji imate stomak da odete na JNA veceras a niste u potrazi za nekakvim osvetama, lecenjem frustracije i sl. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ко боље познаје албански састав, колико Косметоваца игра за њих? И имамо ли ми иједног, знам да је Красић био отуд. Link to comment
Ryan Franco Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Pise u novostima da dolazi oko 100 albanskih navijaca sa metohije i kosova....pichvajz/izbacivanje nase reprezentacije iz takmicenja u najavi? :( Edit: i svi kazu da su kupili regularno ulaznice, ali ne preko albanskog fudb.saveza. Heh, to bi onda bilakvalitetna cirkuzanija koja bi otvorila pitanje koji savez dakel ima pravo da vodi navijače pa sve do togada li su ovo gosti ili domaći. :D Inače, mislim da nije realno. Tim pre što ne razumem šta bi bila poenta najavljivanja dolaska osim da stavi do znanja policiji da ih pripazi. To bi na kraju bilo sasvim i okej ako dolaze neki normalni ljudi ali baš će normalni ljudi da potežu do JNA da rizikuju zdravlje tako da - nije realno. Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ma kakvi njihovi navijači. Ako je naša policija zabranila,onda je to to. Može da se desi neki pojedinačni ludak na istoku,zapadu,ne sumnjam da će grupice podmladaka navijačkih grupa da se šetaju po istoku i zapadu tražeći nekog ko im nije simpatičan i pritom slika selfije,ali to je otprilike najveći incident koji može da se desi. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 @Cane Kapiten Cana je sa Kosova i prvi golman Berisha obojica iz Lazija. I Ujkani je igrao za njih, ali se prebacio i postao golman Kosova. Manje poznati brat Xhake igra u Bazelu i njegovi su pobegli sa Kosova pre nego što su se rodili, a takvih ima još. Wiki kaže da su pola-pola. Kod nas nije niko sa Kosova koliko ja znam. Biševac nije sa repkom i on bi bio verovatno jedini. Link to comment
mikelazzo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Stojković - Ivanović, Nastasić, S. Mitrović, Kolarov - Gudelj, Matić - Tadić, Đuričić, Z. Tošić - Lazović. Mondo Edited October 14, 2014 by mikelazzo Link to comment
yolo Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Optimizam mi se upravo izmidzetovao. Link to comment
Nikodije Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Stojković - Ivanović, Nastasić, S. Mitrović, Kolarov - Gudelj, Matić - Tadić, Đuričić, Z. Tošić - Lazović. Mondo Odvjetnik me poslusao i izostavio neupotrebljivog centarfora sidrasa, te su nam sanse sada nesto vece. Link to comment
*edited by mod Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ovo ce biti ko nabije dobije. Ako ga damo na vreme bice rutinska istorijsak pobeda i vracanje na pravi kolosek za Francusku. Nazalost ako ga primimo sumnjam da mozemo da preokrenemo jer em komsije umeju dobro da se brane kada vode, em ce nam uci voda u usi a i sumnjam da ce publika imati strpljenja i za X na poluvremenu a kamoli za to da u nekom trenutku gubimo. Link to comment
harper lee Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Stojković - Ivanović, Nastasić, S. Mitrović, Kolarov - Gudelj, Matić - Tadić, Đuričić, Z. Tošić - Lazović. Mondo Lazovic dobija crveni pre kraja prvog poluvremena. Link to comment
Recommended Posts