Ryan Franco Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Šta bi? Ipak bez gostiju na tribinama? Propustio sam tu objavu. Link to comment
theanswer Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Šta bi? Ipak bez gostiju na tribinama? Propustio sam tu objavu. albanci nisu navikli na proceduru srpskog mupa :D Link to comment
Cash Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Rece Advokat da je Markovic spreman za Albaniju. Bojim se da ce istih 11 sto je igralo u Jerevanu igrati i sutra. Link to comment
kralj Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Danas sam čitao da je out 2-4 viiks. Link to comment
Cash Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 A ja sad procitao da ce biti spreman, ko je tu lud neznam. Link to comment
yolo Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Šta bi? Ipak bez gostiju na tribinama? Propustio sam tu objavu. nisam siguran, sprema se epski fajt - brusnica protiv borovnice Link to comment
Dr Arslanagić Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 mda, kao slučajno gazza kači sliku lika sa albanskom zastavom ispred JNA Link to comment
harper lee Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 mda, kao slučajno gazza kači sliku lika sa albanskom zastavom ispred JNA Jos sa natpisom "crno beli butik" da se zna gde je kupio zastavu. Link to comment
theanswer Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 još ispred severa,na 100 naniže u restoranu grobari bleje ceo dan svaki dan Link to comment
Ted Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 bice 3:0 za Albaniju Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Link to comment
John Coltrane Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Advokat: Iznenađen sam pritiskomIzvor. B92 Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da će protiv Albanije igrati u istoj formaciji kao na gostovanju Jermeniji pre tri dana (1:1). http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=13&nav_id=911102 Dimitrije, ti li si?! :D B92 je vec izasao sa naslovom Srbija napada Albaniju, sreca pa kurir, informer i ostala govna ne uzimam u ruke, mogu misliti sta ce tek tamo pisati. Link to comment
Muwan Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 B92 je vec izasao sa naslovom Srbija napada Albaniju, sreca pa kurir, informer i ostala govna ne uzimam u ruke, mogu misliti sta ce tek tamo pisati. Izvolte: Šibicari i prevaranti nisu želeli da vrate karte PROVOKACIJE: Albanci hteli da uvedu navijače! Ne odustaju NAVIJAČI ALBANIJE SA FANTOMKAMA POŠLI KA SRBIJI: Tri autobusa idu za Beograd! ALBANCI NE PRESTAJU S LAŽIMA: Srbi nam spremaju linčovanje! Albanski selektor Đani de Bjazi slagao javnost u Italiji i pridružio se svojim pulenima u pljuvačini po svemu što je srpsko Ово је Шиптар који нуди милион еура репрезентацији Албаније ако победи Србију Link to comment
Apollo Creed Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Jos sa natpisom "crno beli butik" da se zna gde je kupio zastavu. Link to comment
Recommended Posts