Jump to content
IGNORED

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

kud u maglu Simoviću

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I  

65 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

135

• Muwan

126

• MiddleClass

125

• katamaran

80

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobro, ovo je neki stejtment na kraju, bušenje neke vrste, nismo ovoliko loši. Nadam se da će Bane Ivanović imati hrabrosti da kaže u čemu je problem, pošto su kvalifikacije ionako gotove za nas.

Ivanovic mi je jedan od najsumnjivijih.

Posted

Jebala ga liga u dupe. Napravio je cirkus od reprezentacije.

Posted

Da slavimo onaj dron, sto je prekunuo mec protiv Albanaca ...

+1

Posted

Ako nista drugo nadam se da ce Albanci na kraju da se jede sto su napravili cirkus umesto da ove klosare ponize na terenu.

Jeste da tada ne bi bilo ovolike kurcobolje i busenja al su lagano mogli da nas opeglaju u sred BG-a

Posted

Bio bi red da se Pizon vrati ako je cirkus nek bude cirkus do kraja. Bolje ne zasluzujemo od nesrecnog Pizona.

Posted

nisam gledao tih prvih desetak minuta, ali popreostalih osamdeset da se sutamo u dupe sto nam nisu dali pet komada.

Posted

srbija 1 bod iz tri utakmice. ali zato gol razlika...dobro, veceras je malo se sjebalo ali ipak 5:4...evropski brazil

Posted

Ne, već

Radomir-Antic.jpg?resize=592%2C394

ta dvojica su vec ozbiljna opcija. bez zezanja.

Posted

ima ovo i pozitivnih strana....posle ovakvog performansa gledanje Patrizana mi dođe kao uživanje u najlepšim stanicama istorije fudbalske igre

Posted

Ja mislim da bi se Radomir i Antić prošetali kroz ove kvalifikacije, ozbiljno...

Petko bi verovatno isto prošao, bez nekih većih problema...