katamaran Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 (edited) Na opste iznenadjenje opet Karleusa ispao ko vo. Odigrao dvojku milion posto. Sanse nema da je bas ovoliki retard. Edited November 14, 2014 by katamaran
renne Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 kakva demontaža svake strategije i ideje našeg timaKoje strategije
Dankan Ajdaho Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 U Zvezdi je svojevremeno bio odlican al veceras deluje ko da je odigrao dvojku na kladzi. Minut pre izjednacenja ga je lik skroz opusteno obisao i udario glavom pored njih dvojice. Kod drugog gola je cuvao Baneta Ivanovica dok je ovaj sam ko duh u 16. Duško Tošić je jedan od najglupljih igrača u istoriji ove igre, a nije da je konkurencija mala. Sem nešto fizikalija ne postoji ništa što ga povezuje sa profesionanim sportom. Njegove igre™ u Zvezdi su jedan od razloga što sam digao ruke od praćenja iste.
Mr.Mxyzptlk Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Drulovićeva reprezentacija bila je svemirski brod za ovo sada.+4
James Marshall Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ja da sam Mustafa poslao bih sve ovo u kurac i otišao da branim za Republiku Donjeck, imao bi više šanse da se plasira na neko smisleno takmičenje.
Dankan Ajdaho Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Na opste iznenadjenje opet Karleusa ispao ko vo. Odigrao dvojku milion posto. Sanse nema da je bas ovoliki retard. Ima, on je baš toliki retard.
Muwan Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Posebno je dojmljiv ovaj impozantan ovaj broj centaršuteva koji iz svih mogućih pozicija nepogrešivo pogadjaju protivničku odbranu. Nijednom nisu bili ni blizu nekog našeg igrača. Sve što uradimo, uradimo kada se Matić iznervira i krene u probijanje. Srbija je toliko bezopasan tim da će možda i uzeti poneki bod na sažaljenje protivnika koji neće imati srca da ih gleda kako se muče. Danci su opušteno mogli pet golova da zavale do sada.
Aleksandar88 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Puca po mustafi kao da se iskrcao na normandiju, trenutno nas on i okvir gola čuvaju od poniženja.
MancMellow Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Jel ima neko zastavu velike Danske,još nije kasno da kupimo nekog drona...
wall Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Teško je proceniti da li smo jadniji u napadu ili odbrani.
mlatko Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Srbijanci ne znaju šta igraju, pozicioniraju se kao na školskom takmićenju i pouzdaju se u pogrešivost protivnika
Recommended Posts