Muwan Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Samo da pozdravim izbor Mitrovica u prvih 11, nadam se da ce poceti i protiv Albanije da mogu da ga gadjam necim. 2 tekme, 2 primljena gola, oba iz 5 metara i dupke punog 16terca. Uz sav respekt prema Mustafinoj vrhunskoj odbrani penala, blago me je šokiralo kada sam video koliko mu je blizu prošao centaršut za gol Jetmena. Da je bez pomeranja samo ispružio ruku skinuo bi ga. Ali ajde, ne može i jare i pare. Link to comment
Babu Bhatt Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Realno je i Danska kurac, kao i Albanija i Jermenija, ali je problem što smo i mi u istom rangu a opet se svrstavamo u neke favorite bez pokrića. Link to comment
John Coltrane Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Uz sav respekt prema Mustafinoj vrhunskoj odbrani penala, blago me je šokiralo kada sam video koliko mu je blizu prošao centaršut za gol Jetmena. Da je bez pomeranja samo ispružio ruku skinuo bi ga. Ali ajde, ne može i jare i pare. Mislim da je vrhunska bila druga intervencija, odbranjen penal ide i na dusu penaldzije koji je sutnuo po sred gola, ali je Stojke uspeo da se baci na drugu stranu gola i odbrani sut u nastavku iako je u prvom koraku malo i proklizao. No, i dalje ostaje to "linijasenje" kod centarsuteva. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Realno je i Danska kurac, kao i Albanija i Jermenija, ali je problem što smo i mi u istom rangu a opet se svrstavamo u neke favorite bez pokrića. И Португал. Link to comment
Timmi Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Uz sav respekt prema Mustafinoj vrhunskoj odbrani penala, blago me je šokiralo kada sam video koliko mu je blizu prošao centaršut za gol Jetmena. Da je bez pomeranja samo ispružio ruku skinuo bi ga. Ali ajde, ne može i jare i pare. https://www.youtube.com/watch?v=_eOkyGKnb_U Link to comment
Joe D Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Uz sav respekt prema Mustafinoj vrhunskoj odbrani penala, blago me je šokiralo kada sam video koliko mu je blizu prošao centaršut za gol Jetmena. Da je bez pomeranja samo ispružio ruku skinuo bi ga. Ali ajde, ne može i jare i pare. i centarsut deset sekundi pre toga koji je mogao da uhvati je boksovao Link to comment
Nikodije Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 To su ti srpski golmani, odbranice nemoguce, a onda ce primiti najpacerskiji moguci gol. Mustafa je najbolji reprezent toga, te je stoga i najkvalifikovaniji za mesto medj reprezentativnim vratima. Link to comment
crtamOrasi Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Jea, definitivno je Mustafa razlog sto nisu doneta 3 boda iz Jerevana Nije da je neko rekao bas ovo, ali tesko da je momenat da se njemu ista prigovara. Link to comment
Nikodije Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Da li smo ikad dobili kvalifikacionu utakmicu na podrucju bivsega SSSR-a? Igrali smo u Rusiji (nereseno), u Estoniji (nereseno), Azerbejdzanu (ne secam se sta je tamo bilo, al mislim da nismo dobili, nismo ih dobili cak ni ovde), u Kazahstanu (izgubili), Jermeniji (dve neresene), Litvaniji (ne secam se tacno, cini mi se nereseno u poslednjoj utakmici kad smo otisli u JAR)... Link to comment
Cash Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Pobedili smo Azere 6-1 u baku kad je Lola dao gol sa 30 metara, a pobedili smo i Litvaniju 2-0 2005 Link to comment
Nikodije Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Thx. Tih 6-1 sa Azerima se uopste ne secam, al verovacu ti na rec. :) Link to comment
MocaVukotic Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Litvaniji (ne secam se tacno, cini mi se nereseno u poslednjoj utakmici kad smo otisli u JAR)... to smo izgubili 2-0 Link to comment
Cash Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Tad je i Karleusa dao gol ali dzaba nam nismo otisli na Euro u Austriju.Protiv Litve strelci Keza i Vukic Link to comment
MiddleClass Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Jea, definitivno je Mustafa razlog sto nisu doneta 3 boda iz Jerevana Ovo možeš reći i za Djordjevica. Link to comment
Recommended Posts