Jump to content

Srbija u kvalifikacijama za EP 2016

Plasman reprezentacije Srbije u grupi I 65 members have voted

1. 1. Da li će se Srbija kvalifikovati za PE 2016

• Da, kao prva u grupi
      10
    • Da, kao druga u grupi
      12
    • Da, kao najbolja trećeplasirana ekipa
      1
    • Da, kroz baraž
      8
    • Ispadamo u baražu
      8
    • Plasirani ispod trećeg mesta u grupi
      10
    • Diskvalifikovani posle utakmice sa Albanijom
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ne igra im mkh?

ne igra im mkh?

povredjen

Jermenija: Berezovski – Havanisjan, Harojan, Arzumanjan, Voskanjan, Hajrapetjan – Mkrtčjan, Artur Edigarjan, Piceli – Sarkisov, Manučarjan

Srbija: Stojković – Ivanović, Nastasić, Mitrović, Kolarov – Gudelj, Matić, Tošić, Marković, Tadić – Đorđević 

Ko beše Mitrović?

0:0 ko vrata, možemo da ga umuljamo samo na hrkljuš-vic kakav prolazi na livadama JelenS lige

Kakav for Markovića... :lol:

5 kontakata sa loptom i svaki je zajebao. Loš for sam sebi, pas za Tošića u prazan prostor, centaršut neometan sa desne strane mu je otišao nikome, pao je preko lopte i sad je umjesto Kolarovu poslao u aut.

Totalno su Tošić i on neupotrebljivi.

Edited by MiddleClass

• Author

jel bijemo?

Ovaj njihov golman je cetvrti golman Dinama iz Moskve, a ne prvi kako Aca rece  :D

Tošić svaki prekid loše izvodi. Dajte Tadiću veća ovlašćenja...

Mitrović ne igra zbog filozofije "ko izvede postavku sa dva špica umreće u najgorim mukama" ili zbog nekih kartona?

Markovicu se bas i ne da.

Ima 10kg viška.

Povrjedio se Marković i ušao je Kuze mačka.

Šta Bane promaši! :(

Ja mislim da Markoviću svakog jutra treba jedno pola sata da se opasulji i uopšte svari čime se zapravo bavi i koliko ga plaćaju. Onaj Saša Marković legenda Železnika i Štutgarta, je za njega fudbalerčina.

Ovi Jermeni su sprdnja od repke. Moramo ih dobiti.

Mitrović ne igra zbog filozofije "ko izvede postavku sa dva špica umreće u najgorim mukama" ili zbog nekih kartona?

ne mogu djordjevic i mitrovic da igraju zajedno. Ne igra jer djordjevic trenutno ima prednost.