goofs Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Jermenija: Berezovski – Havanisjan, Harojan, Arzumanjan, Voskanjan, Hajrapetjan – Mkrtčjan, Artur Edigarjan, Piceli – Sarkisov, ManučarjanSrbija: Stojković – Ivanović, Nastasić, Mitrović, Kolarov – Gudelj, Matić, Tošić, Marković, Tadić – Đorđević Ko beše Mitrović? 0:0 ko vrata, možemo da ga umuljamo samo na hrkljuš-vic kakav prolazi na livadama JelenS lige
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 (edited) 5 kontakata sa loptom i svaki je zajebao. Loš for sam sebi, pas za Tošića u prazan prostor, centaršut neometan sa desne strane mu je otišao nikome, pao je preko lopte i sad je umjesto Kolarovu poslao u aut. Totalno su Tošić i on neupotrebljivi. Edited October 11, 2014 by MiddleClass
FPLS Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ovaj njihov golman je cetvrti golman Dinama iz Moskve, a ne prvi kako Aca rece :D
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Tošić svaki prekid loše izvodi. Dajte Tadiću veća ovlašćenja...
Muwan Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mitrović ne igra zbog filozofije "ko izvede postavku sa dva špica umreće u najgorim mukama" ili zbog nekih kartona?
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ima 10kg viška. Povrjedio se Marković i ušao je Kuze mačka.
Dr Arslanagić Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ja mislim da Markoviću svakog jutra treba jedno pola sata da se opasulji i uopšte svari čime se zapravo bavi i koliko ga plaćaju. Onaj Saša Marković legenda Železnika i Štutgarta, je za njega fudbalerčina.
MiddleClass Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Ovi Jermeni su sprdnja od repke. Moramo ih dobiti.
Timmi Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Mitrović ne igra zbog filozofije "ko izvede postavku sa dva špica umreće u najgorim mukama" ili zbog nekih kartona?ne mogu djordjevic i mitrovic da igraju zajedno. Ne igra jer djordjevic trenutno ima prednost.
Recommended Posts