keitel Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 cime danko zasluzuje minute u repki? ne moze da dobije duel, ni na cardaku ni na zemlju izuzetno spor n'ume da zadrzi loptu ako mu neki otpadak dodje pred noge n'ume da prosledi loptu katastrofa Koga bi ti na njegovo mjesto?
Ros Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Koga bi ti na njegovo mjesto? bilo koga nemci igraju cesto bez pravog spica
Aleksandar88 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 izgleda da nam je priznalo tri gola?Pa računa nam se službeno 3-0.
Aleksandar88 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Koga bi ti na njegovo mjesto?Mitrovica ili Đorđevića.
keitel Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 bilo koga nemci igraju cesto bez pravog spica Misliš da bi Advokat potezao Lazovića, koji je u nekoj polupenzionerskoj fazi karijere, da ima takav profil igrača? Ja ne znam da imamo, zato sam i pitao.
levi Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sad će Danci da nagaze kao u Albaniji i to je to. Sve ukazuje na tradicionalnih 1:1
roux senyurt Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ima li potok neki? http://www.janlul.com/stream3.html
adasevic Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Onog casa kada je lazovica povukao na poluspica a djuricica na spica prestali smo da igramo. Gudelja nema, lazovic zna u vezi samo da padne a matic ne moze da dribla sam 5 igraca. Taj potez nam je ubio igru i odsekao i djuricica i tadica. Umesto lazovica treba da igra mitrovic. Decko je u ovom trenutku nas ubedljivo najbolji napadac pa makar bio ko debeli ronaldo. Ako nastavimo sa lazovicem kao ofanzivnim veznim nwce na dobro da izadje... Mitrovic u spic, djuricic iza njega, eventualno kuzmanovic umesro gudelja i dpbicemo ih sa par razlike. Danci su losi. Imaju eriksena i svidja mi se vibe. Bendtner je gori nego nama lazovic. Ostali suvi prosek..
Muwan Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Ima li potok neki? +1 Ali nešto alternativno pošto sports-x grozno baguje.
adasevic Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Izbaci covek djuricica... Ima da se zabunkerisemo jos grdje...
Recommended Posts