Geo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Malo ljudi je predvidjalo ovakav scenario a kada se realno pogleda najlogicniji je ... Danci i Portugalci ekstra profitirali na racun divljaka sa Balkana ... Edited October 24, 2014 by Geo
gone fishing Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 bogdanov - srbija 6:0 - očekivano loša odluka, hebiga da su albanci ovo uradili žabarima npr ostali bi oni bez 3 boda - 2 meča bez publike je blaga kazna, uefa nije želela da pokvari spektakl protivu kristinice&co 11.10.2015 koga možda i neće sa ovim otimanjem 3 boda - težak posao čeka odvetnika i orlove u narednih 6 mečeva
Geo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) JA znao odluka mora biti neka da niko ne profitira od usecnika u incidentu ali sam se naivno nadao novoj utakmici .... Kad ono majstori iz UEFE nadjose jos bolju foru .. edit: IZVOR Edited October 24, 2014 by Geo
Zhota Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Malo ljudi je predvidjalo ovakav scenario a kada se realno pogleda najlogicniji je ... Danci i Portugalci ekstra profitirali na racun divljaka sa Balkana ... i treba.
Singer Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 evo odluke 1. Utakmica Srbija - Albanija je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije. 2. Fudbalskom savezu Srbije, odnosno "A" reprezentaciji Srbije, oduzimaju se tri boda u kvalifikacionom takmičenju za 15. Prvenstvo Evrope koje će 2016. godine biti održano u Francuskoj. 3. Fudbalskom savezu Srbije se određuje kazna igranja dve naredne utakmice kao domaćin u Grupi I kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2016. bez prisustva publike. 4. Fudbalski savez Srbije se kažnjava sa 100.000 evra. 5. Fudbalski savez Albanije se kažnjava sa 100.000 evra.
Milosh76 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Po nezvanicnim informacijama nasih medija Albanija uopste nije kaznjenam osim sa tih bednih 100.000 evra koje stic nacije zaradi za 15 minuta. Posto dronovi ovih dana? Edited October 24, 2014 by Milosh76
Muwan Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Fudbalskom savezu Srbije su danas, u petak 24. oktobra 2014. godine, u jutarnjim satima, dostavljene odluke Kontrolne i disciplinske komisije UEFA povodom odlučivanja o prekinutoj Grupa I UEFA EURO 2016 kvalifikacionoj utakmici između Srbije i Albanije (14. oktobar 2014, Beograd, prekid u 41. minutu pri rezultatu 0:0). Sednica Kontrolne i disciplinske komisije UEFA je održana juče, 23. oktobra 2014, a zbog izuzetnog interesovanja kompletne domaće javnosti povodom ovog slučaja i jednakog tretmana svih medija, kako iz Srbije tako i iz inostranstva, FS Srbije ovim putem prenosi dobijene odluke. Odluke članova Kontrolne i disciplinske komisije UEFA, a koja je zasedala u sastavu predsednik Tomas Partl (Austrija) i članovi Žoel Volf (Luksemburg) i Hans Lorenc (Nemačka), su: - Utakmica Srbija - Albanija je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije. - Fudbalskom savezu Srbije, odnosno "A" reprezentaciji Srbije, oduzimaju se tri boda u kvalifikacionom takmičenju za 15. Prvenstvo Evrope koje će 2016. godine biti održano u Francuskoj. - Fudbalskom savezu Srbije se određuje kazna igranja dve naredne utakmice kao domaćin u Grupi I kvalifikacija za Prvenstvo Evrope 2016. bez prisustva publike. - Fudbalski savez Srbije se kažnjava sa 100.000 evra. - Fudbalski savez Albanije se kažnjava sa 100.000 evra. Pisano obrazloženje donesenih odluka Kontrolne i disciplinske komisije UEFA biće dostavljeno FS Srbije u narednih pet dana, pa ćemo tada znati na osnovu kojih činjenica su izrečene pomenute kazne. Od dana prijema kompletno obrazloženih odluka, obe strane će imati rok od tri dana da najave žalbu Komisiji za žalbe UEFA. Posle podnošenja najave žalbe, obe strane će imati rok od pet dana da iste dostave nadležnom organu UEFA.
Muwan Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Po nezvanicnim informacijama nasih medija Albanija uopste nije kaznjenam osim sa tih bednih 100.000 evra koje stic nacije zaradi za 15 minuta. Posto dronovi ovih dana? Izgubili su utakmicu sa službenih 3:0. Ne znam šta si još očekivao, da ih izbace na tri godine zato što su ih majmuni fizički napali? Jedino što je glupo u ovoj odluci je to što će se utakmica u Albaniji igrati pred (pretežno kosovskom) publikom, pa će biti prilike da ponovo gledamo raznorazne budalaštine i svinjarije. Edited October 24, 2014 by beowl
Lancia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 offtopik: da li neko u normalnom životu vezuje naš tim sa nadimkom "orlovi"? ni crveni dres. Malo ljudi je predvidjalo ovakav scenario a kada se realno pogleda najlogicniji je ... Danci i Portugalci ekstra profitirali na racun divljaka sa Balkana ... +1 jos da nas nema, svanulo bi im.
teacher Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Albanija će se sigurno žaliti, pa će im onda rebnuti par utakmica bez publike. Mi se nećemo žaliti.
Milosh76 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Izgubili su utakmicu sa službenih 3:0. Ne znam šta si još očekivao, da ih izbace na tri godine zato što su ih majmuni fizički napali? Jedino što je glupo u ovoj odluci je to što će se utakmica u Albaniji igrati pred (pretežno kosovskom) publikom, pa će biti prilike da ponovo gledamo raznorazne budalaštine i svinjarije. Da ih ostrije kazne .Ne znam kakav im je pravilnik. Mogli su njih da kazne sa -3 boda, recimo, pri tom ne mislim na izgubljenu utakmicu 3-0 nego bas sa -3 boda. Jer su oni izazvali incident.
Прслин Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Одлична одлука, добро смо прошли. Чак ми је кул што нису рекли да се тамо игра без публике: Албанци знају шта их чека ако буде па и најмањи проблем, а наши навијачки шабани ће ако тамо прође све ок рећи "нису они цивилизованији од нас", па ће после да се ограниче на звиждање химни и одговарајућа скандирања. Све ово у теорији, наравно. Ја одустао од одласка на море тамо следеће године, а баш сам се пеналио да нађем неко село са православним Албанцима, па после да тај детаљ прећутим док се правим важан по форуму како сам либералан.
Zhota Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Da ih ostrije kazne .Ne znam kakav im je pravilnik. Mogli su njih da kazne sa -3 boda, recimo, pri tom ne mislim na izgubljenu utakmicu 3-0 nego bas sa -3 boda. Jer su oni izazvali incident. koji incident? odakle ti dokaz ko je poslao drona?
Milosh76 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 koji incident? odakle ti dokaz ko je poslao drona? Ti se salis? Dobro, MI smo poslali drona da zajebemo Albaniju, a oni su poslali majmuna Bogdanova da zajebe Srbiju. Svi srecni i zadovoljni!
Recommended Posts