nautilus Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 DarkAttakorov post je prebacen na Politiku Od sada ovde samo o fudbalu i UEFAi, a o politici, nacionalizmima, velikim Albanijama i slično, molim da pišete malo sjevernije.
Frank Pembleton Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 DarkAttakorov post je prebacen na Politiku Od sada ovde samo o fudbalu i UEFAi, a o politici, nacionalizmima, velikim Albanijama i slično, molim da pišete malo sjevernije. Bilo je i vreme....
katamaran Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Taulant Xhaka is being investigated for this gesture that he did after Basel's win against Young Boys on Saturday.pic.twitter.com/4Z7P83smGi — Kosovare Mezini (@MeziniBenzini) October 20, 2014 Ovaj je prvi naleteo na Mitrovica i mislim da je on posle po novinama pricao kako nije mogao da dozvoli da skilje (ili kako nas vec zovu) drze zastavu. Svaka cast Taulantu, za samo nedelju dana tri puta je zasluzio suspenziju. edit: - Nisam mogao da dozvolim da Škije drže našu zastavu - rekao je Džaka, prenosi portal Balkanveb. Edited October 21, 2014 by katamaran
Aleksandar88 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Jbg uzavrela Svajcarska atmosfera, ne bi on to sam od sebe zato sto je fasisoidno govno nikad.
teacher Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 off topik: da li nekog srbina ovde užasno vređa kad ga albanci zovu škija? meni je to wtf momenat, šta škija, šta kojikurac...
Lancia Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 off topik: da li nekog srbina ovde užasno vređa kad ga albanci zovu škija? meni je to wtf momenat, šta škija, šta kojikurac... ja i dalje nemam pojma, sta znaci skija. zvuci simpaticno.
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Taulant Xhaka is being investigated for this gesture that he did after Basel's win against Young Boys on Saturday.pic.twitter.com/4Z7P83smGi — Kosovare Mezini (@MeziniBenzini) [/size]October 20, 2014 Ovaj je prvi naleteo na Mitrovica i mislim da je on posle po novinama pricao kako nije mogao da dozvoli da skilje (ili kako nas vec zovu) drze zastavu. Svaka cast Taulantu, za samo nedelju dana tri puta je zasluzio suspenziju. edit: za njega tole tvrdi da ima snimak koji potvrdjuje da je tek na klimoglav sa klupe krenuo u akciju otimanja zastave
wall Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) ^To je odličan hercegovački duvan. ^_^ Edited October 21, 2014 by wall
teacher Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ja i dalje nemam pojma, sta znaci skija. zvuci simpaticno. pa to, mislim, moraće više da rade na uvredama ...
copkillah Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 da se ovo nije desilo, 99% njih ne bi ni znalo za taj izraz
Прслин Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Супер су ти шовинистички инциденти за вокабулар: када су мени псовали влашку мајку на летовању у Хрватској осамдесетих, мислио сам да су ме побркали са неким муслиманом јер сам знао само за Влах Алију.
Babu Bhatt Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 da se ovo nije desilo, 99% njih ne bi ni znalo za taj izraz Baš tako.
copkillah Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) edit: @Прслин: ili kad ti u Hrvatskoj psuju cigansku majku a ti Grobar Edited October 21, 2014 by copkillah
Cane Vukic Prebranac Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 или кад те зову ћетником а теби сви били у партизанима
Recommended Posts