mlatko Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Lepo za videti ali ona pesmica mi zvuci u usima kuca-pos'o, pos'o-kuca... Etrit Berisha, Lorik Cana, il giovane Thomas Strakosha e serbi Dusan Basta e Filip Djordjevic sad vidim Nesh okacio vec na prosloj stranici... Edited October 18, 2014 by mlatko
Babu Bhatt Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Btw, piše se na nekim mjestima da je ovo fotomontaža, pogledajte malo bolje desnu šaku lika koji "drži stolicu" !! Mada na dosta portala ima ovih slika sa stolicom. I meni ovo svakako djeluje kao neprirodan položaj držanja stolice kojom krećeš da nekoga udariš. Edited October 18, 2014 by Babu Bhatt
Ardian Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 (edited) Da je montaza, montirali bi valjda neku jacu stolicu ... Edited October 18, 2014 by Bir Adim Öte
Apdajk Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Zanimljiv članak iz današnje Politike, o odgovornosti Sline za incidente na stadionu http://www.politika.rs/rubrike/uvodnik/Izvinjenje-ministru-Stefanovicu.lt.html
Eraserhead Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Btw, piše se na nekim mjestima da je ovo fotomontaža, pogledajte malo bolje desnu šaku lika koji "drži stolicu" !! Mada na dosta portala ima ovih slika sa stolicom. I meni ovo svakako djeluje kao neprirodan položaj držanja stolice kojom krećeš da nekoga udariš.
teacher Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Btw, piše se na nekim mjestima da je ovo fotomontaža, pogledajte malo bolje desnu šaku lika koji "drži stolicu" !! Mada na dosta portala ima ovih slika sa stolicom. I meni ovo svakako djeluje kao neprirodan položaj držanja stolice kojom krećeš da nekoga udariš. mora da se šališ
kapetanm Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Слика је изгледа направљена кад се столица одбијена од играча враћала ка цивилу™. Зато је он придржава а не замахује природно
Krampa Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 mozda je ratni invalid pa mu prilepili stolicu da more da raspali bez da je izgubi
Cane Vukic Prebranac Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Btw, piše se na nekim mjestima da je ovo fotomontaža, pogledajte malo bolje desnu šaku lika koji "drži stolicu" !! Mada na dosta portala ima ovih slika sa stolicom. I meni ovo svakako djeluje kao neprirodan položaj držanja stolice kojom krećeš da nekoga udariš. Има снимак јбг.
Mister Twister Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 malo off teme ali ne mogu da odolim... https://www.youtube.com/watch?v=t3ZHebCyMbM&feature=youtu.be
garcia Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Btw, piše se na nekim mjestima da je ovo fotomontaža, pogledajte malo bolje desnu šaku lika koji "drži stolicu" !! Mada na dosta portala ima ovih slika sa stolicom. I meni ovo svakako djeluje kao neprirodan položaj držanja stolice kojom krećeš da nekoga udariš. montaža 100%. pogledaj samo pozadina kako je neprirodno mutna, a Jelen je svetlo pivo.
Krampa Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 a meni ovaj srbin nekako zakrzljo. mora da je montaza
Lancia Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 trebalo bi proveriti vreme na njegovom satu, pa ako se poklapa sa vremenom incidenta, onda je bio i on tu pa i stolica. mada ja cisto sumnjam
Recommended Posts