dvb-t manijak Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Advokat se solidarisao pa štrajkuje ahahahaha, nisam se skoro ovako nasmejao. Sent from my WP 7.8 Trophy using Tapatalk! Link to comment
katamaran Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Luzeri bili i ostali. Super mi je sto stvarno ne mogu da se nerviram zbog necega iza cega stoji ona nakaza Tole i kriminalna organizacija FSS. Link to comment
MiddleClass Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Jebes ga, poprilicno sam siguran da on nista nije uradio danas. To da napadac treba da ima uslugu da bi mogao da bude koristan po tim je zadnji put bilo opravdanje pre 10 godina. Tako da itekako jeste panjina. Probao je Miha sa lažnom devetkom pa ništa nije uspjeo. Mi pravimo tim od onoga što imamo, a ti teoretišeš kao da imamo Ibru na klupi. Batali talijanske blogove i gledaj tekmu. Link to comment
MangupIzCivilstva Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Tradicionalno Srpsko bunarenje u punom mahu Link to comment
theanswer Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 nisu trebali da smene ljubinka sve je to isto. ono što je on vodio reprezentaciju ništa specijalno nije pokazao Link to comment
gone fishing Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 bambiiiii gde ste sada hejteri Link to comment
Calavera Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Ma pusite kurac, i vi i vasa retardirana navika da pocnete da igrate tek kad primite gol. Link to comment
Geo Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Àaaaaa.... Stojke i Tosic ... Pisanje po hejterima Link to comment
MiddleClass Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 To Bambi ljubim te u lijevu nogu! :) Link to comment
Lord Stef Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Danko stikla, Bambi gol ;) Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Link to comment
Recommended Posts