yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ne moze. Niti je Bogdanov albanski, niti je dron srpski. :0.6:
wall Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 zašto bi morali da idemo tako daleko, tj. do Tirane? pa dovoljno je otići na neki derbi tipa NP Rad i baciti pogleda na transparente. Pa dobro.Ne smeta? Ne ugrožava? Nemaš mišljenje? I to su "krpe".
Carolostadien Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Pa sad, jest da nogomet ovdje ni nije tema :) Ali nisu Albanci u zadnje vrijeme baš TAKO bezveze u nogometu. Dobili su u Portugalu 1:0, odigrali s Dancima 1:1, očito su solidna ekipa.
Singer Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Šta znači "Škije"? Isto što i na srpskom "Šiptar" jel?
Mr.Pink Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Pa dobro. Ne smeta? Ne ugrožava? Nemaš mišljenje? I to su "krpe". naravno da to nisu obične krpe. videti pod Srebrenica.
MancMellow Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Šta znači "Škije"? Isto što i na srpskom "Šiptar" jel? Sloven. Na najispretumbanijem mogućem latinskom. I da, uvredljiv naziv, naravno.
Halvard Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Šta znači "Škije"? Isto što i na srpskom "Šiptar" jel? Otprilike. Uvredljiv naziv za Srbe i Slovene generalno.
Аврам Гојић Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ne vidim sta je lose u tom izrazu, mi sami sebe tako zovemo
Lancia Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 škije je albanski pogrdni naziv za srbe bas je simpaticno, lepse nego siptar.
yolo Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) ne vidim sta je lose u tom izrazu, mi sami sebe tako zovemo banujte drona! bas je simpaticno, lepse nego siptar. sami su se tako nazvali, vole nas! Edited October 15, 2014 by gazza1
Blud Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) Bolje biti Skija nego Siptar edit: lepse zvuci Edited October 15, 2014 by Blud
hazard Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ne vidim sta je lose u tom izrazu, mi sami sebe tako zovemo Nije skija nego vrat!
Ryan Franco Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 To po strani, u ovoj konstrukciji o nasedanju na jeftin štos ispada da su ovi nekakvi šmekeri koji su ispravno predvideli da su Srbi takve prsotine da će popušiti najgluplju foru pa su im onda šmekerski isporučili tu foru za male pare. Fora je u stvari neopevano podla i ne radi se uopšte o tome ko joj je pribegao i ko se upecao kao muflon. Kod mene baš ovo ima najveći značaj. Moram da priznam da sam dosta iznenađen što ima ljudi u mom fb okruženju, kao i ovde na forumu za koje cenim da su u velikoj meri anacionalni, a koji su ovo ispratili sa dosta pozitivnim komentarima. Pozitivnim u smislu da je srpski nacionalizam popušio. Mogu da razumem taj stav obzirom da već 30 godina živimo pod ritmom koji taj nacionalizam nameće. Prosto je postalo nepodnošljivo. Ono što ne mogu da razumem je potreba da se glorifikuje potez (koji je pritom veoma opasan) susednog nacionalizma. Kao da ne možeš biti građanski orjentisan i suprotstavljen nacionalizmu bez paktiranja sa neprijateljem sopstvenog nacionalizma. Time, bojim se, ljudi ma kakve antinacionalističke namere imali zapravo sami sebe uvlače u dihotomiju koju nameće nacionalističko društvo. Ako nisi s nama, onda si s njima. A ta dihotomija guši svaku raznovrsnost i daje mnogo veću snagu lokalnom nacionalizmu.
Recommended Posts