Sestre Bronte Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ja ne vjerujem da je ova provokacija zavjera koju su oni, svi zajedno, unaprijed spremali. Ne ide im u korist. Zapravo mislim da su i albanski igraci "nasjeli" pa su isli "braniti svetinju". Na taj nacin su se sami povezali sa tim. znači dogodilo se slučajno, leti, leti, pa op preko stadiona
Carolostadien Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 znači dogodilo se slučajno, leti, leti, pa op preko stadiona Jednako vjerojatno kao i zavjera cjelokupnog albanskog naroda.
reginald Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) Sto fali objasnjenju i prici koja se pojavila u medijima o grupi albanskih navijaca iz Skopja. Kupili drona, okacili transparent i poslali ga iznad stadiona sa neke pozicije u blizini. Na drona okace kamericu, ako vec nije ugradjena i sve to ide bez problema. Jedino je pitanje dometa. Da je bila normalna zastava, a ne transparent sa velikom Albanijom, nebi se cak moglo smatrati ni politickom provokacijom. Meni se cini da navijaci imaju opsesiju doci na tudju teritoriju i prikazati se sa zastavom u dresu i slicno. Neki su cak spermni i dobiti neke batine radi toga. http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-dresu-zvezde-prosetao-jelacic-placom-za-kilogram-janjetine/278429.aspx Edited October 15, 2014 by reginald
Muwan Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Fali to kako je grupa albanskih navijača iz Skopja uspela da postavi dron na crkvu koja se nalazi u bezbednosno najpokrivenijem delu okruženja stadiona.
MiddleClass Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Mup rekao da nije mogao zadržati brata albanskog premijera zbog štrajka advokata. :D
Blud Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 A zasto mislis da bi se nesto promjenilo posle pet godina suspenzije? Proletilo bi tih pet godina i sve bi se nastavilo kao i do sada. Pa za pet godina oni ce se dokoni povuci sa ulica, pozavrsavati kurseve, naci poslove i osnovati porodice :)
Un-juice Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Andjus na kafici kod Djuke `ekskluzivno` podelio info da Tole odbija ponovno odigravanje utakmice i trazi 3:0 za nas. Medju zanimljivim citatima izdvojio bih one da albanski premijer verovatno ima 9,10 brace i da su svi veliki atentati izvrseni opremom jeftinijom od 40 evra
Carolostadien Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Fali to kako je grupa albanskih navijača iz Skopja uspela da postavi dron na crkvu koja se nalazi u bezbednosno najpokrivenijem delu okruženja stadiona. Al vidiš to je stvar koja još najviše vuče na ono teacherovo. Jer to vrijedi za bilo koga, barem bilo koga s albanske strane.
MancMellow Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Pa za pet godina oni ce se dokoni povuci sa ulica, pozavrsavati kurseve, dobiti poslove i postati jedinice :)
copkillah Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Mup Kurir i Blic rekli da nije mogao zadržati brata albanskog premijera zbog štrajka advokata. :D
Papovac Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Andjus na kafici kod Djuke `ekskluzivno` podelio info da Tole odbija ponovno odigravanje utakmice i trazi 3:0 za nas. Medju zanimljivim citatima izdvojio bih one da albanski premijer verovatno ima 9,10 brace i da su svi veliki atentati izvrseni opremom jeftinijom od 40 evra kralj
Apollo Creed Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Potpredsednik Srpske napredne stranke je u izjavi Tanjugu rekao da je potpuno zgrožen "brutalnim vredjanjem i napadom na premijera Srbije" u direktnom prenosu javnog servisa. "Ne pamtim da se ikada u istoriji RTS-a dogodio ovakav skandal, da jedan bahati primitivac u direktnom prenosu, i to u dva navrata, najbrutalnije vredja predsednika Vlade", naveo je Stefanović.
wall Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 bio je tačno kome problem? onoj bagri u SRS konfekciji što se skupila na tribinama i koja btw to radi svakoga vikenda u domaćoj ligi? meni nije bio problem, jer ja pod jedan uopšte ne idem na stadion jer tamo ne očekujem ništa dobro (i ne pričam o kvalitetnom športu), a pod dva mene 1 krpa nikako ne ugrožava. Aha. Dakle ne bi imao mišljenje da se zastava "Velike Srbije" šetala po stadionu u Tirani i da negi glupan izjavi kako je morao da je spasi od ruka šiptara*"Sigurno. *Mislim na uvredljivi naziv Škija.
Sestre Bronte Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jednako vjerojatno kao i zavjera cjelokupnog albanskog naroda. podmetanje podmetanje aaaaaa gde sam to rekao care
Singer Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ovu izjavu Sline treba staviti na topik o Vladi RS
Recommended Posts