Jump to content
IGNORED

Latin, Afro-Cuban, Afro-Brazilian Jazz

Elmer

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako je neko imao priliku da pleše (što pride preporučujem) ili sluša muziku za orishas plesove prepoznaće ovo pevanje

Edited by Elmer
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• roksi

80

• aram

16

• maheem

11

• Elmer

10

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ah te perkusije <3

Edited by Elmer
Posted

Guajira, el son te llama a bailar a gozar ...

Posted

Ariadna Castellanos je spanska piano zvezda u usponu. Zanr - flamenco jazz. Na momente sjajno, na momente skrene u dosadu, ali definitivno vredno paznje.

Chandra, ima tome vise od pet-sest godina, postavio si link za pregledanje novije produkcije MPB ovde ili tamo, ne secam se vise. U medjuvremenu je taj sajt umro. Imas li nesto novo na tu temu?

Posted

Chandra, ima tome vise od pet-sest godina, postavio si link za pregledanje novije produkcije MPB ovde ili tamo, ne secam se vise. U medjuvremenu je taj sajt umro. Imas li nesto novo na tu temu?

dok se chandra ne javi, ja najvise koristim ove, ove i ove. nije sve bas striktni MPB, ali ima dobrih stvari.

Posted (edited)

jebo vas edit

tu su, naravno i trama i mpb.fm

i uelkom za roksi :)

Edited by aram
Posted

Nisam nikad vise natrapao na nesto tako veliko i azurno. :) Malo mi se i fokus pomerio sa MPB, pa sad uglavnom pratim one koje znam od ranije. 

Posted (edited)

chandra, a sta je to bilo? umquetenha mozda?

Edited by aram
Posted

Beatriz je nesto ko standard vec, autori Edu Lobo i Chico Buarque. Prva verzija je od portugalske pevacice Marie Joao, druga od Brazilke Monice Salmaso. Obe imaju imrpesivne opuse iza sebe (Maria Joao pevala u Bgd pre desetak godina, bio strava cert).