Jump to content
IGNORED

ABA league Fantasy 2014/15

Recommended Posts

Posted

Svaka vam cast. Ja sam jadan i bedan sa 130 i kusur.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

23

• adasevic

18

• kobni zelaya

8

• KennyDalglish

7

Posted

Gledam kraj tabele. Likovi po -7 i -9. E to je umestnost imati :lol: A prosto su mi neverovatni rezultati sa preko 200 u prvom kolu i mali budzet. Al taj sa 276 je doktor fantazija.

Posted

To je i bila koska sto se prvo kolo zavrsilo 5 min pre pocetka drugog... Smor je sto ne mozes da ponistis izmene. Kad jednom izmenis moras tog igraca da menjas.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Ja nisam ni znao da odmah počinje drugo kolo, pa nisam napravio ni jednu izmenu. Pa sad, šta mi bog da.

Posted

Ovo kolo samo 141, spasilo me ostavljanje Vladovica u ekipi i pogodjene izmene, Savovic,Thames i Vranjes za kapitena, njih cetvorica 101 poen.

Plus sam imao igraca manje, jer sam kasno saznao da je slovenacki derbi odlozen, a glupi softver ne dozvoljava reset, pa mi je ostao Rebec u timu.

Posted

Ja sam imao 4 igraca manje... Bio sam 30. Sad sam 200 i neki...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Do koliko sati mogu da napravim izmene, zna li ko?

Inače, uredno sam 19. posle 2 kola, još mi nije igrao Rebec u drugom.

Posted

Do 15 minuta pre prve utakmice kola. Dakle do 16.45 danas...

Posted

Na deobi sam od 19 do 23. mesta. Izgubio sam dosta poena na kapitena, jer sam pogrešno mislio da se kapiten računa duplo. :isuse:

Posted (edited)

Ko je izabrao Bilana za kapitena ovo kolo, indeks 78, ovaj rezultat će se teško ponoviti.

Edit: Tačnije 81, zaboravih na 10% za pobedu.

Edited by KennyDalglish
Posted (edited)

Nemam nijednu ekipu u 5000 :isuse: Najlosiji start fantazija ikad. Ed. Kako se racuna kapiten?

Edited by Timmy
Posted

Aha, zanimljivo. Nisam to sretao u basket fantaziju... Mora i tu da se mozga, ja ubacivao ponajboljeg po renkingu.

Posted

199 + Davidovac ovo kolo, licni rekord

Sto se tice kapitena, ja pokusavam da predvidim koja ekipa ce da ostvari najvecu pobedu i onda igraca iz te ekipe koji ce imati najvecu minutazu. U ova 4 kola samo rotiram Luku i Vranjesa. U ovom kolu sam losije odabrao, ali i Vranjes je bio dobar sa +16.