kobni zelaya Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Ja sam napravio tim, ako bude neka ppp liga, ja sam in.
Timmy Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Juce im je bagovao sajt satima. Jedva sklepah 4 tima... Al sam bas pljampao, nisam stigao nista da analiziram. Moci ce valjda i posle prvog kola da se prave timovi.
adasevic Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 Zabagovao je sajt bas oko 3-4, ali je oko 6 sljakao odlicno. Zanimljiva je ova varijanta sa manje para i nesto nizim cenama. Neki igraci koji su vec sad izdominirali su bas dzabe (recimo Marinkovic), a najskuplji se za sada nisu previse pokazali izuzev Zagorca i Jovica... Bilan je na kraju super prosao kako je izgledao na terenu, a najveci fail je Hopson koji je otisao u minus i promasio svih 10 suteva... Vladovic je bio povoljan, ali ocajan i tako... Bice bas nezgodno jer se prvo kolo zavrsava u nedelju u 5, a drugo pocinje u nedelju u 7. Shvatio sam da ce moci da semenja kao u EPL za sledece kolo cim pocne tekuce, ali je to malo tesko izvodljivo jer se cene jos nisu promenile... ZA sada nisu moguce izmene, pa ne znam kako ce ovo da radi...
adasevic Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 Najbolji tim mi ima 181 i ceka Sakica kapitena... nije lose :)
Timmy Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Bravo. Ja sareno. Imam Marinkovica u par timova, ali imam i nula vise nego sto bih zeleo. Inace, sastavih sad tim po starim cenama za drugo kolo. Ne znam kako misle to da rese. Jedino da ostane tako, a bas je bezveze da moze da se kupuje na ovaj nacin.
adasevic Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 (edited) Pa morali su nekako da rese preklapanje kola. I nisu stare cene. Igracima koji su vec igrali su promenjene cene. Npr. Lukovic bio 67 sad je 77. Razlika u odnosu na el je sto ovde zaokruzuju, pa je recimo peri pao sa 38 na 32 a ne na 32,3 (sto je 15%). Steta sro nemam ivana marinkovica u najbolnem timu. Pogodio sam sa rebecom je da a najveci promasaj mi je hopson... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited October 2, 2016 by adasevic
kobni zelaya Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Ja imam Marinkovića i Rebeca u timu (samo jedan tim imam), a danas čekam Žižića kaptena.
KennyDalglish Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Imam samo jedan tim i imao neku ideju da zrtvujem rezultat u prvom kolu, tj. da sacuvam sto vise kredita za naredne runde. Napravio tim za 289 kredita, ali ubo Marinkovica, Rebeca, Zagorca i jos mi je Luka kapiten, trenutno 185 poena i cekam jos Dj.Milosevica veceras. I dva velika promasaja, Kastrati index 0, ali od njega nisam ni ocekivao previse, te Vladovic za koga sam racunao da ce biti sigurica, a on -3. Uz njih jos i Kaba odlican 19, i dvojac iz FMP, Lazarevic i Apic 14 i 8, a na kraju trece su imali 28 zbirno, ali padose u cetvrtoj. Da bar Apic pogodi jedno slobodno za produzetak. Pocetak iznad svih ocekivanja, ali sad treba pogoditi sa zamenama za sledece kolo.
Timmy Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Pa morali su nekako da rese preklapanje kola. I nisu stare cene. Igracima koji su vec igrali su promenjene cene. Npr. Lukovic bio 67 sad je 77. Razlika u odnosu na el je sto ovde zaokruzuju, pa je recimo peri pao sa 38 na 32 a ne na 32,3 (sto je 15%). Steta sro nemam ivana marinkovica u najbolnem timu. Pogodio sam sa rebecom je da a najveci promasaj mi je hopson... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Aha. To je onda druga prica i skroz ok, nisam se udubljivao u cene.
kobni zelaya Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Meni nije baš najjasnije, imam 225 poena u prvom kolu, a na tabeli imam 130. Možda još nisu zaračunali Igokea - Cibona?
KennyDalglish Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Svaka čast, to je odličan rez, ja završio na 194. Nego na koju foru vodeći u ukupnom poretku ima 276 poena???
Timmy Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 (edited) Ajoj, krenulo kolo... Mislio sam da imam vremena do sutra. Jbga, idealno je bilo uleteti od drugog kola, a samo jednu napravih Edited October 2, 2016 by Timmy
adasevic Posted October 2, 2016 Author Posted October 2, 2016 Najbolji tim mi je 25. Imam 232 boda... Onaj prvi sa 276 je sve ubo izgleda... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Recommended Posts