Blud Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 U,ok , ovaj drugi udarac je bezveze. Bas im nije trebao. Prvi, ok jos i nekako. Jeste malo brutalniji, al sa druge strane jasno mi je da proradi adrenalin, nemas pojma ko je, sta je, mozda ima neku nozekanju, iglu, sta god, ne verujem u preteranu samoodbranu u ovakvim situacijama..
Moća Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Kakve kazne za incident Gore prosli ovi sto se branili. Edited January 12, 2015 by Moća
darkonet Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Kari bambergovao veceras Ali komentator je neverovatan, kakav transfer blama je slusati onog coveka uhh
darkonet Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 evo snimka onog incidenta u Podgorici iz drugog ugla
pbg12345 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 jbt da ga zatvoris posle u svlacionicu sa gostujucim igracima i pustis duleta da drzi vrata
Nemanja Posrbica Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Olimpija očajna protiv Bayerna, koji igra i bez McCalleba i Micića. Nisu u stanju da poklon Ip pretvore u pobedu. Vodli su 16 razlike, da bi na kraju Bayern imao +10. Bryant i Štimac skoro siguran poraz pretvorili na kraju u sigurnu pobedu.
FPLS Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Brutalna partija Stimca... Gledao sam Pariz i Karsijaku, Silb je jebeni majstor. Kakvog igraca smo mi oterali... Na tri godine je covek imao ugovor. Place mi se kad pomislim kako bi ovaj tim izgledao sa Bobijem i dva genijalca kakvi su Silb i Vilijams na parketu.
Timmy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ne verujem da bi dovodili Vilijamsa da je ostao Silb. Previse bi sve to kostalo.
Timmy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Mislim da Dzenkins nije blizu plata ove dvojice. Al ne bih da opet krenemo u tu temu :)
Nemanja Posrbica Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Dobila Cedevita nakon produžetaka. Primili su trojku za -2 na 5sec pre kraja regularnog, da bi Repeša nacrato odličnu akciju iz auta nakon kojeg je usledilo odlično zakucvanje Babića. Pilepić je povredio (slomio?) mali prst desne ruke.
Tinman Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Khimki protiv PAOK-a sutira 9/10 za tri posle 3/4.
darkonet Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Valensija vodi u Rumuniji posle prve cetvrtine 42:30 !!!!!!!!! 72 poena prva cetvrtina jbt
theanswer Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Došao plus u prvom poluvremenu :) ja igrao na valensiju više, nisam smeo na rumune, nisam verovao da će opet da ubace oko 80 valensiji.. ko je trener sad valensije uopšte? propustio sam taj momenat.
Nemanja Posrbica Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Odličan EC ove sezone. Dosta kvalitetnih timova i igrača, a bilo bi ih i više da ih nisu očerupali EL timovi pred Top16. Od 8 evroligaša 5 je prošlo u 1/8 finala. Bilo je odličnih grupa, bilo je i nešto slabijih. Najviše me razočarao Besiktas, jer su imalo meč loptu kući protiv direktnog rivala i izgubili od Pariza. Schilb je povezao dve trojke u dva napada na manje od dva minuta do kraja, mada je veći deo posla uradio Ford sa 35p i 11reb. Možda je i Crveni Oktobar malo zakazao, ali previše menjaju sastav da bi bili kompetitivni na ovom nivou takmičenja. Cantu je prošao Limoges na osnovu ukupne koš razlike, jer su dobili jedni druge sa po 11.
Recommended Posts