Jump to content

Eurocup 2014/2015

Featured Replies

Posted

cipiripi.gif

untitled.jpg

http://www.eurocupbasketball.com/

Počinje eminentnotm takmičenje, pa da imamo temu.

Edited by Jose Raul Capablanca

Ako ostvarimo nekih 15-20 pobeda u ovom takmicenju, hocemo li nabiti sebi onaj index tako da sledece godine u EL budemo u nekom drugom, max trecem sesiru?

Reveal hidden contents

• Author
  On 29. 9. 2014. at 10:52, goofs said:

Ako ostvarimo nekih 15-20 pobeda u ovom takmicenju, hocemo li nabiti sebi onaj index tako da sledece godine u EL budemo u nekom drugom, max trecem sesiru?

Reveal hidden contents

Pa... po sjajnom Ulebovom sistemu, teorijski više bodova može da ima ekipa koja je ispala u polufinalu EC, nego ona koja je osvojila EL.. idioti

Malo da se vi zlopatite po Uleb kup bespucima, za promenu. :P

Osvajamo ove godine!

• 3 weeks later...

Nisam stigao da napišem neko moje viđenje pred Eurocup zbog sinoćnjih događaja na JNA.

Szolnoki i Olimpija su u istoj grupi. Kao što sam pisao pred početak ABA lige, Olimpija ima dobru unutrašnju liniju i ako je zadrži ima realnu šansu da se umeša u borbu za play-off, a isto tako imaju i šansu da prođu prvu fazu EC. Ova pobeda nad Besiktasem je dokaz za tu tvrdnju. Besiktas je u poslednjih par dana pretumbavao sastav, ali će to doći na svoje mesto. Zajedno sa Khimkijem, Zenitom i Besiktasem bi trebalo da prođu dalje. Teška posla da Szolnoki ima šanse za nešto više od pobede ili dve u ovoj grupi.

Partizan ima gadnu grupu. Možda su izvukli LR iz prvog šešira koji ima slabiji tim nego u prethodnih par godina, ali su u ovom trenutku jači od KKP (što su i dokazali večeras). Izraelci su iz petog šešira prejak tim, a Rumuni imaju želju da prođu grupu (njima domaći igrači i ne igraju u EC, već imaju rotaciju od 8 stranih igrača). Ako se sastav ne pojača, pet poraza u gostima su realna mogućnost, a i u Pionoru će se teško ići.

Budućnost bi trebala proći. Ne ide im na ruku večerašnji poraz protiv jednog od direktnih protivnika, ali u toj grupi odskaču samo Karsyaka i pogotovo Kubana.

Olimpija sutra igra kuci protiv Khimkija, ali bez publike zbog onog incidenta kad je Zoran Predin razvalio sudiju. Medjutim, ULEB govno je za sutra ponovo delegiralo tog sudiju :D

Ima li sta iritantnije od dva komentatora koji prenose Eurocup na Eurosportu, ono je previse

On 28. 10. 2014. at 20:49, darkonet said:

Ima li sta iritantnije od dva komentatora koji prenose Eurocup na Eurosportu, ono je previse

da. kad onaj jedan koji je iritantniji od dvojca sam prenosi. pisao sam o tome,ono je tačno nemoguće

Edited by theanswer

Ne rade oni u paru kao ona dvojica koja prenose fudbal petkom, subotom I nedeljom, iritantniji je onaj koji uvek radi prvu utakmicu, mislim da on uredjuje sportsku rubriku na Studiju B, drugi je s Pinka.Jbt, secam se, Partizan gubi 20+ razlike od Rytasa a on komentariee akciju Partizana kao da ce svakog trenutka da uleti na teren.JBg, ne mogu da slusam na mute, a bice prenos Partizana sutra od pola sedam...

On 28. 10. 2014. at 21:39, darkonet said:

Ne rade oni u paru kao ona dvojica koja prenose fudbal petkom, subotom I nedeljom, iritantniji je onaj koji uvek radi prvu utakmicu, mislim da on uredjuje sportsku rubriku na Studiju B, drugi je s Pinka.Jbt, secam se, Partizan gubi 20+ razlike od Rytasa a on komentariee akciju Partizana kao da ce svakog trenutka da uleti na teren.JBg, ne mogu da slusam na mute, a bice prenos Partizana sutra od pola sedam...

pisao sam ja o njemu mnogo na onoj temi o komentatorima. inače komentariše i atletiku i čak i tako jedan spot je sposoban da ujebe maximalno iako mu uvek ubace nekog stručnog konsultanta. pisao sam da je valjda prošle nedelje rekao nešto tipa "serija 5-0 ventspilsa u sred krasnodara"

Gledao sam, I ovaj je veceras pricao o seriji 4:0 ali je mali broj poena pa je prednost dostizna. Inace ocajna utakmica pa se I komentator odlicno uklopio u citav utisak

• 3 weeks later...

Kuk 15 poena i 16 asistencija protiv Ventspilsa.

On 19. 11. 2014. at 20:53, BarryWhite said:

Kuk 15 poena i 16 asistencija protiv Ventspilsa.

Oborio rekord EC. Odlična karijera za njega, deseta godina u Evropi (a biće i još koja), od kojih je 6 igrao EL na visokom nivou.

• 1 month later...

Gledao Budućnost - Banvit. Prilično rutinski je dobio Banvit, poveo na početku i održavao prednost od 10-18. Nešto preko tri minuta pre kraja Budućnost smanji na 8 i promaši napad gde sudija odsvira faul na skoku igraču Budućnosti, pa je Dragičević poslat na liniju. Dok se on pripremao, zaleti se neko iz publike i udari igrača Banvita sa leđa, na šta čini mi se Rowland patosira navijača i kreće kraće pesničenje navijača od strane Rowlanda i Mejia-je. Nakon prekida sudija odsvira isključujuće za pomenuta dva igrača Banvita. Davis je odigrao odlično 28p, ali je i imao 7 izgubljenih lopti. Nije Budućnost imala igrača da ga reši.

https://vine.co/v/OpbgI3whgW5

Edited by Nemanja Posrbica