I*m with the pilots Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Ova stvar je vaskrsla pre koju godinu, od tad potpuna zaljubljenost //Smesan mi je kontrast izmedju tuznog postpank pevaca i Oljega u maltene havajci koji cupka za klavijaturom iza
April Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 On 12.3.2022. at 0:56, I*m with the pilots said: Ova stvar je vaskrsla pre koju godinu, od tad potpuna zaljubljenost //Smesan mi je kontrast izmedju tuznog postpank pevaca i Oljega u maltene havajci koji cupka za klavijaturom iza Znači, pola firme mi se okupilo oko monitora da gleda Oljega Boli ga dupe, on se super provodi
Duhovnost, ljubav i med Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Ко није гледао филмове "Брат" и "Брат2", тешко да ће разумети руске 1990-те. 1
I*m with the pilots Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 On 17.3.2022. at 18:18, April said: Znači, pola firme mi se okupilo oko monitora da gleda Oljega Boli ga dupe, on se super provodi Oljeg je inace skoro preminuo. Njemu mozemo da zahvalimo na dizanju ovoga iz mrtvih, jer je spremajuci arhivu/sta vec resio da upload-uje sve, pre nekoliko godina. 1
El Guapo Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 I za oko i za uho. https://m.youtube.com/channel/UCOxJxUc4g57ka1KAXcV32tA
Recommended Posts