Jump to content
IGNORED

ruska + bivsa sovjetska + okolina - muzika

odmor

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Ovo mi gotivno. Ko neki ruski Orthodox Celts.
Posted

Skoro sam ih upoznao preko neke liste, gotivno, ali ne dalje od toga. Vise od 10 godina su mi favoriti Сказы Леса, takodje imaju veze sa keltima, ali i sa ruskom tradicijom. U predhodnoj inkarnaciji su se zvali Nordfolks.

Jedan od favorita

Nordfolks

ima na ovom kanalu dosta koncerata ruskih bendova. mislim da ima i otava yo

https://www.youtube.com/channel/UCIRxQ_9eQM2p_AKvfcY0ozg/videos

• 9 months later...
  • 1 year later...
Posted

Da, da... slusam II program RB :cool:

Posted

а ово је бенд нашег малог петра (мартића)... кад се сетим московских интерних часова на које сам ишла уместо његове маме и колико је кукао што мора да свира хармонику хахаха...

Posted

da pevušimo dok nam darling igra šafl

• 4 weeks later...
Posted

Мишел Гуревич (Michelle Gurevich) kanadjanka, ali ruskinja poreklom i inspirisana rusijom i istocno evropskom muzickom scenom...

• Wub 1
  • 6 months later...
Posted

eo jenog omiljenog ruskog projekta

Стук Бамбука в XI часов, sa vrlo plodne rane 90e scene Izhevska. kao i većina zanimljivijih bendova iz kreativne post-punk ere, sve što su imali autorski da nam kažu poručili su na jednom i jedinom albumu i nestali sa scene. projekat je uronjen u dosta coil-ovskog ezoteričnog post-industrijalnog ambienta, pomalo klavira, i oplakujućeg violončela, ali na momente se iz aranžmana iskristališe i poneki gotički proto-trip hop hit, te mi se čini da po ne znam koji put ovde postujem muziku koja deluje kao da su je napravili duhovi. :ph34r:

a imam i istomišljenike

The final sounds of a dying Empire, unceremoniously recorded by ghosts hiding in wet, dark alleys. 

• 5 months later...
Posted

Posted

kroz pesmu se lakse uci :D

• 11 months later...
  • 2 weeks later...