Timmy Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ako ne kasnim, te relacije Budimpesta-Bec-Prag je najbolje kupovati specijalne karte za voz, preko Wasteels agencije. Imaju (imali su do skoro) prodajno mesto na Keletiju, na samom vrhu dolaznih perona, u onom delu kad se smanji broj perona, blizu samog izlaza, lako je za naci... Preko njih je uvek bilo jeftnije. Evo nadjoh link http://enwasteels.qr-website.com/page/train-tickets 29e je povratna Budimpesta - Bec. Revnosni su, pa mozes da im pisem mail i pitas sta te zanima.
KnightLore Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Vozne karte sa polaskom iz Budimpešte ka mnogim odredištima u Evropi je najbolje i najjeftinije kupovati na sajtu mađarskih železnica (ELVIRA) koji nudi sve ove specijalne ponude koje su navedene na WASTEELS sajtu. Karte se nalaze u prodaji najranije 2 meseca pre putovanja kada su i najjeftinije, tipični low cost fazon.
bradilko Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 (edited) ne znam gde bih pa ajde ovde: kakav je to Charles University u Pragu? jel to nesto kao kod nas megatrend? edit: sad videh, to je u stvari drzavni univerzitet. Edited January 31, 2023 by bradilko
le petit nicolas Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 karlov univerzitet je jedan od starijih evropskih univerziteta... 14. v. jedan od boljih u srednjoj i istocnoj evropi. slicna prica kao krakovski (jagelonski) u poljskoj. poz
bradilko Posted January 31, 2023 Posted January 31, 2023 2 hours ago, le petit nicolas said: karlov univerzitet je jedan od starijih evropskih univerziteta... 14. v. jedan od boljih u srednjoj i istocnoj evropi. slicna prica kao krakovski (jagelonski) u poljskoj. poz da da. procitao sam, editovao. u svakom slucaju hvala
I*m with the pilots Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 8 hours ago, bradilko said: ne znam gde bih pa ajde ovde: kakav je to Charles University u Pragu? jel to nesto kao kod nas megatrend? edit: sad videh, to je u stvari drzavni univerzitet. Ni ja nikad ne spojim ime Charles sa Karl(o) pa budem zabezeknuta
Filozof manijak Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 14 hours ago, le petit nicolas said: jedan od boljih u srednjoj i istocnoj evropi. slicna prica kao krakovski (jagelonski) u poljskoj. Collegium Maius , obišao ga proletos. Prelepo izgleda, uostalom kao i komplet stari grad u Krakovu 2
Recommended Posts