1n54jd3r Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Slavkan se preselio sa tribina u tim Metalca...
Nemanja Posrbica Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=isT5U53BFFY Vidim da je u Australiji bio baš loš za 3p (28,8%) i imao je manji od 1 A/TO ratio. Ni za 2p nije bio preterano uspešan, manje od 46%. Ima oko 14,5ppg na 27mpg, što je vrlo pristojna brojka za igrača koji je tek izašao sa koledža, ali on nije igrač za ozbiljnije timove u Evropi. Previše je manjkavosti u igri da bi on bio koristan za bilo koji tim koji pokušava da napravi zapaženi rezultat, mada su i gori od njega igrali za solidne klubove. Bio je tu negde na ivici da bude draftovan prošle godine.
Nemanja Posrbica Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 (edited) Prošle godine kada je igrao protiv Texasa na NCAA turniru i još jednom ranije te sezone mislim da je bio Marquette, jer sam ih dosta gledao. Ne volim takve igrače kao on. edit. Za mene im je bio onaj zanimljiviji onaj beli centar što je potpisao za neke Turke letos, ali je brzo dobio otkaz. Edited March 1, 2015 by Nemanja Posrbica
Њујоркер Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ne mogoh nigde da nadjem linak, ali mozda je i tako bolje, samo bih izjeo dzigericu, doduse ne za dz. Pale , sad napad na limenu .
BarryWhite Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Metalac na kraju lige 6. mesto, na b92 pise da su obezbedili plasman u EC. Sjajan uspeh ove sezone za klub i to prakticno samo sa domacim igracima.
stevo glogovac Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Oni za sada pričaju da neće igrati eurocup, zbog budžeta i hale.
LeBron Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Cuo sam jako zanimljivu pricu o tome kako se Metalac finansira... Naime, kazu da im pare daje ni manje ni vise nego Slavica Eklston, jer je dr Djukanovic spasio operacijom njenog brata, i da im je zbog toga dala dosta para ove sezone...
Heaviside Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 To je rekao dr. đukanović u golom životu kod Marića, pa je verovatno istina. Kaže i da Slavica dolazi ponekad na utakmice.
kurjak Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Tu je još jedan sponzor, Marijana Mateus, priča se da je i ona dala neku lovudžu ...
pacey defender Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Tu je Marijana Mateus, priča se da je dala ...
Nikodije Posted May 19, 2015 Author Posted May 19, 2015 (edited) http://www.zurnal.rs/kosarka/super-liga/18789/djukanovic-vracamo-milicica-na-teren-igrace-za-metalac Edited May 19, 2015 by Nikodije
spaceploitator Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 taman Miliča da se pridruži ovim četnicima u Metalcu
Recommended Posts