Nikodije Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 Brao za Metalac, dobili su na terenu na kojem je sampion Srbije izgubio stoka razlike, sada to oploditi protiv Igokee. Za Metalac posebno je interesantan period od 20.12 do 24.1. kada ce imati sedam vezanih domacinstava. Nadam se da cemo vec 24.1. moci da konstatujemo kako je opstanak obezbedjen. :)
Timmy Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Tada ce Metalac imati 10 pobeda i osiguran opstanak. Hau jes nou...
Nikodije Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 imace bar 5, a Levski do kraja nece imati vise od toga.
Timmy Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jesi siguran da Levski moze da ispadne? Ja nisam, pa zato i pitam.
Nikodije Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 E to ne znam. Ukoliko imaju ugovor koji im garantuje neispadanje, a oni budu poslednji, mislim da onda ne ispada niko.
Timmi Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) nema veze sto ne moze, ne ispada niko u tom slucaju. Edited November 3, 2014 by Timmi
Timmy Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 A pa dobro. Onda Metalcu znatno skacu sanse. Ja sam mislio da ispada jedan od zemalja iz kojih neko moze da ispadne, a da se ostali (Levski i Solnok) tada ne racunaju u plasmanu. Tako je bilo ranije, moguce da su promenili ako tako kazes.
Њујоркер Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Lepo je videti ovu zlosrecnu Halu sportova punu, kao i sjajnu podrsku valjevaca Metalcu, skoro k'o grobarske u Pijoniru Uz to, pupu, da nas ne ureknem, igramo k'o zmajevi!
FPLS Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Dobar Metalac za sad... Odlicno igra ovaj Jevtovic, a u Radnickom je delovalo da ne ume da hoda.
pacey defender Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 bravo metalac. fin start sezone. malešević je bio na probi u partizanu pre godinu dana?
BarryWhite Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 http://www.tashtv.net/?q=tashsport2 Hvala, odgledah od kraja trece cetvrtine. Fino deluje Metalac, mislim da imaju lepe sanse da izbore opstanak ove sezone. Sad gledam raspored i mislim da cu biti u Srbiji kad budu igrali sa Cedevitom i Partizanom, nadam se da cu moci da odgledam ta dva meca.
BarryWhite Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 bravo metalac. fin start sezone. malešević je bio na probi u partizanu pre godinu dana? Da. Igrao na pocetku prosle sezone za Slobodu iz Uzica,a potom je brzo presao u poljski Slask. Stigao je posle toga i da odigra par meceva za Mladost iz Mrkonjic grada :D.
Recommended Posts