Timmy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Metalac gubio 14 na poluvremenu u Ljubljani i mic po mic i povedose 2 razlike na 3 min do kraja. Nigde nema prenosa.
katamaran Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) sad ce snimak na sk1 hd mogli su da puste direktno umesto glupog golfa. 53 Dundjerski S. turnover (travelling) poslednji minut i vode poen edit: bravo metalika :ziga: moj dobar drugar Edited November 1, 2014 by katamaran
Кристофер Лумумбо Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 roknuo ih metalac ladno, svaka cast. kad zli gli proceni ekipu to je to, plasim se sada za jokicevu buducnost :(
Timmy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 18:8 u poslednjoj cetvrtini. Olimpija dala samo jedan kos za dva i 6 bacanja.
Њујоркер Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Skinuli djanu? I to sa mrskim zmajcekima? 1 je Metalac Nek' se spreme Bosancerosi...
Mauci Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Jedna od najgorih utakmica koju sam gledao, a gledao sam svakakva sranja. Olimpija povela 48-32 i onda poceli da se zajebavaju, Pipan pokusava da "probudi" Omica, uigra Prepelica, a tim mu predvodi magarac Marinovic. Halil je valjda igrao 2min u 2. poluvremenu. Dabogda izgubili sve do kraja kad im najbolji igrac sedi na klupi :)
kobni zelaya Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Pratim tog Kanačevića od početka sezone, jer su ga hvalili na forumu. Koje su mu maksimalne mogućnosti - ne znam, po do sada prikazanom Bojan Subotić je za njega Zek Rendolf.
Recommended Posts